Nava școală a Academiei Navale din Grecia, în vizită la Constanța

377
Nava școală a Academiei Navale din Grecia,  în vizită la Constanța - navascoalacadeti-1470244356.jpg

Articole de la același autor

150 de cadeți de la Academia Navală din Grecia ajung mâine, la Constanța. Aceștia sunt îmbarcați la bordul navei școală "Prometheus", care va efectua o escală în România, până sâmbătă, 8 august. Marinarii greci vor participa la evenimentele premergătoare sărbătoririi Zilei Marinei Române, organizate de Forțele Navale Române.

La marșul de instrucție al navei școală elene participă și doi studenți ai Academiei Navale "Mircea cel Bătrân". Stagiile de practică, executate la bordul navelor școală din Grecia de către studenții academiei constănțene, au devenit o tradiție și fac parte din strategia de internaționalizare a Academiei Navale "Mircea cel Bătrân".

În timpul escalei, sunt programate vizite ale oficialilor eleni la Comandamentul Flotei, la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" și la autoritățile locale din Constanța, iar echipajul navei va vizita Muzeul Marinei Române și obiectivele turistice din Dobrogea.

Nava școală Prometheus are o lungime de 146 de metri, lățimea de 21 de metri și pescajul mediu de 4,4 m. Nava poate atinge o viteză de 20,5 de noduri. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5057 secunde