NE MÂNDRIM CU EI! Elevii constănțeni s-au calificat la olimpiadele naționale

1155
NE MÂNDRIM CU EI! Elevii constănțeni s-au calificat la olimpiadele naționale - unelevvasluianaduceonoareromanie-1522914825.jpg

Articole de la același autor

Elevii Liceului Teoretic Internațional de Informatică au demonstrat încă o dată cât de bine pregătiți sunt la materii ca matematica, informatica, chimie și altele, cucerind astfel, în număr mare, cele mai inalte locuri din Olimpiadele Județene din Constanța și mult râvnitele calificări la naționale. 


"Cei mai buni la matematică sunt elevii noștri. Ei au dominat clasamentul județean, obținând primele locuri și cele mai multe premii, 9 calificări la națională și 3 note perfecte de 28 de puncte. Ei sunt Alexandru Gîrban (punctaj maxim), Vlad Vergelea și Răzvan Pușcașu, la clasa a IX-a, Edis Memiș (punctaj maxim), elev de clasa a X-a, olimpic internațional și multipremiat la matematică și informatică în fiecare an. Andrei Sorina, clasa a XI-a, Andrei Bîra (punctaj maxim), Radu Zevri, Tiberiu Corcescu și Ana Maria Milcu, toți în clasa a XII-a. Elevii au fost pregătiți de prof. Cristina Văcărescu și Mihai Bogdan. Anul acesta ne mândrim cu 5 elevi calificați la Olimpiada Națională de Informatică: Daniel Boni, clasa a IX-a, care s-a calificat și la Concursul Național de Matematică Adolf Haimovici, Horia Niță, clasa a X-a, Daniel Ababei, clasa a XI-a, Arif Ozturk și Andreas Casapu, clasa a XII-a, amandoi veterani ai olimpiadelor de informatică și programare încă de pe băncile școlilor generale. Elevii au fost pregătiți de prof. Eden Memet. Anul acesta avem și un specialist în domeniul chimiei, Mihai Clim, clasa a XI-a, un elev care de-a lungul anilor ne-a facut onoare la olimpiadele naționale de matematică, în clasa a XI-a a acceptat provocarea chimiei, calificându-se la națională. Elevul a fost pregătit de prof. Victoria Stan", au declarat reprezentanții liceului. 


La fel ca în fiecare an, talentul, munca și efortul depus de elevii Liceului Internațional de Informatică la limba spaniolă și limba turcă au fost puse în valoare prin rezultatele obținute. Pregătită de prof. Elena Dorobanțu, Șermin Izet, cls. a XII-a A, a obținut calificarea la naționala, iar Roxana Cozma, clasa a IX-a, Alexia Olaru, clasa a X-a, și Robert Olaru, clasa a XI-a, pregătiți de prof. Nurullah Uysal și Habil Yener, au obținut cele mai mari punctaje la limba turca – limbă modernă, și vor concura la Olimpiada Națională de Limba Turcă. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4683 secunde