Câștigă o tabără gratuită în Anglia. Ultimele zile de înscriere

339
Câștigă o tabără gratuită în Anglia. Ultimele zile de înscriere - ultimeledouazile-1521220035.jpg

Articole de la același autor

Concursul Mirunette Language Competition a ajuns pe ultima sută de metri. Elevii cu vârste cuprinse între 10 și 17 ani se mai pot înscrie până pe 25 martie inclusiv.

În cadrul competiției, elevii, dar și profesorii, pot câștiga două tabere de limba engleză de două săptămâni în Anglia.

Concursul național de limba engleză Mirunette Language Competition este realizat în parteneriat cu Ministerul Educației și Inspectoratul Școlar. Înscrierile sunt gratuite și se fac online, direct pe website-ul organizatorului: http://www.mirunette.ro/concurs/inscrieri.

Următoarele două etape se vor desfășura, începând cu 25 martie, online, dar și offline. Probele sunt evaluate de o comisie de profesori de limba engleză și reprezentanții Mirunette International Education. Câștigătorii vor fi desemnați pe 19 mai 2018.

Toți cei 40 de finaliști ai concursului vor câștiga numeroase premii, precum examene gratuite de limba engleză Cambridge, oferite de British Council, cărți de la editura Humanitas, tratamente dentare, sejururi la Bușteni, Poiana Brașov, vouchere pentru atelier și vizita de la Oraselulcunoasterii.ro, atelier de robotică și coding și multe alte surprize. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5552 secunde