Nocturne de muzică şi poezie dobrogeană pe scena Teatrului de Stat Constanţa

287
Nocturne de muzică şi poezie dobrogeană pe scena Teatrului de Stat Constanţa - teatruldestat5-1629105735.jpg

Articole de la același autor

Mâine, marți 17 august, în curtea Teatrului de Stat Constanța (intrarea din strada Căpitan Grigore Ignat, lângă intrarea actorilor), la ora 21:00, este programată prima întâlnire din cadrul Nocturnelor de muzică și poezie dobrogeană, organizate de Teatrul de Stat Constanța în parteneriat cu Asociația Kulturale. Intrarea este gratuită, în limita locurilor disponibile.

Iubitorii liricii sunt invitați la o întâlnire cu poezia semnată de autori dobrogeni, dar și cu unul dintre poeții cunoscuți ai Constanței, Bogdan Ghiu, invitat special al acestei prime ediții a Nocturnelor.

Actorii Teatrului de Stat Constanța – Dana Dumitrescu, Georgiana Mazilescu, Dan Cojocaru, Andu Axente – vor recita din lirica poeților Vasile Petre Fati, Mircea Țuglea și Bogdan Ghiu. Intermezzo-uri muzicale de Ceaikovski, Saint-Saëns, Aram Arutiunian și Constantin Dimitrescu vor fi interpretate de Gheorghiță Tănase, prim-violoncelist al Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Această primă ediție a Nocturnelor va fi moderată de regizorul Erwin Șimșensohn. Din partea Asociației Kulturale vor participa poetele Iulia Pană (președinta Asociației Kulturale) și Amelia Stănescu și jurnalistul cultural Gabriela Titz.

Cea de-a doua întâlnire a Nocturnelor de muzică și poezie dobrogeană este programată marți, 31 august, în același loc și la aceeași oră.  

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6745 secunde