Noi cursuri opționale pentru studenți

192
Noi cursuri opționale pentru studenți - noicursurioptionale-1466950599.jpg

Articole de la același autor

Adrian Curaj, ministrul Educației Naționale și Cercetării Științifice, a discutat cu Asociația Română de Relații Publice (ARRP) despre oportunitatea predării cursurilor opționale de comunicare în toate facultățile din țară. 


Alături de ministru, la această întâlnire consultativă au participat Sorin Câmpeanu, președintele Consiliului Național al Rectorilor, Sorin Chelmu, Secretar General al Guvernului, rectori și decani din întreaga țară, Gabriel Pâslaru - președintele ARRP, vicepreședinții ARRP Camelia Spătaru și Cătălin Hosu, secretarul general ARRP - Andreea Pleșa, Dumitru Borțun - președintele Juriului de Onoare al ARRP, Răduț Bîlbîie - membru al Juriului de Onoare. 


"O asemenea inițiativă trebuie salutată și ne vom strădui să o facem să funcționeze cât de repede posibil. Ea nu poate duce decât la creșterea eficienței învățământului românesc și la materializarea dezideratului de a produce specialiști mai buni, mai integrați și mai integrabili pieței muncii", a spus ministrul Adrian Curaj. 


"Suntem extrem de încântați de felul entuziast în care ministerul a primit propunerea noastră, iar ARRP are experiența, expertiza și resursele necesare pentru a sprijini implementarea acestei măsuri", a declarat Gabriel Pâslaru, președintele ARRP.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5223 secunde