Cât costă abonamentele reduse pentru studenți, la RATC

397
Cât costă abonamentele reduse pentru studenți,  la RATC - abonamentestudenti-1461856548.jpg

Articole de la același autor

 Din luna mai, studenții constănțeni cu vârsta până în 26 de ani, la cursuri de învățământ cu frecvență la instituții de învățământ superior acreditate, beneficiază de abonamente pe o linie, două linii sau toate liniile, cu reducere de 50 la sută.

Regia Autonomă de Transport în Comun Constanța va începe eliberarea abonamentelor reduse de marți, 3 mai. Măsura respectă prevederile Hotărârii Consiliului Local Municipal Constanța nr. 139/27.04.2016. Abonamentul redus, pe o linie, costă 27,5 lei, cel pe două linii - 40 de lei și cel pe toate liniile, 55 de lei.

"Studenții se pot prezenta la orice chioșc RATC Constanța având asupra lor carnetul de student vizat la zi sau adeverința în original și cartea de identitate în original. Studenții orfani sau proveniți din casele de copii beneficiază de gratuitate la o linie, două linii sau toate liniile. Aceștia se pot prezenta la chioșcul din zona City Park Mall având asupra lor carnetul de student vizat la zi, în original sau adeverința, certificatul de deces al unui părinte sau adeverința de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, dacă e cazul. În mijloacele de transport în comun, studenții vor prezenta organelor de control abonamentul, carnetul de student sau adeverința de la facultate și cartea de identitate", precizează directorul general al RATC Constanța, Ovidiu Cristian Tănase. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0406 secunde