RATC. Începe eliberarea abonamentelor reduse pentru studenți

193
1
RATC. Începe eliberarea abonamentelor reduse pentru studenți - ratc-1461841092.jpg

Articole de la același autor

Începând de marți, 3 mai, RATC eliberează studenților abonamente cu facilități și gratuități pentru transportul în comun. Măsura respectă prevederile Hotărârii Consiliului Local Municipal Constanța nr. 139/27.04.2016.


Astfel, studenții cu vârsta până la 26 de ani de la cursurile de învățământ cu frecvență ale instituțiilor de învățământ superior acreditate beneficiază de abonamente pe o linie, două linii sau toate liniile, cu reducere de 50 la sută. Abonamentul redus, pe o linie, costă 27,5 lei, cel pe două linii – 40 de lei și cel pe toate liniile 55 de lei.


Studenții se pot prezenta la orice chioșc RATC Constanța având asupra lor carnetul de student vizat la zi sau adeverința în original și cartea de identitate în original. 


Studenții orfani sau proveniți din casele de copii beneficiază de gratuitate la o linie, două linii sau toate liniile. Aceștia se pot prezenta la chioșcul din zona City Park Mall având asupra lor carnetul de student vizat la zi, în original sau adeverința, certificatul de deces al unui părinte sau adeverința de la Direcția Generală de la Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, dacă e cazul.
În mijloacele de transport în comun, studenții vor prezenta organelor de control abonamentul, carnetul de student sau adeverința de la facultate și cartea de identitate.


Comentează știrea

jj
28 aprilie 2016
j

Si pe timpul u' mazare de ce nu s-a putut, tot voi erati. Doar in campania electorala apar pomenile, pe care le retrageti anul viitor. frumos, frumos

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6476 secunde