Totul despre admiterea în liceu

Numărătoarea inversă a început și pentru elevii de-a VIII-a

1069
17
Numărătoarea inversă a început și pentru elevii de-a VIII-a - totuldespreadmitere-1465923867.jpg
Zilele acestea, se predau manualele și se încheie ultimele situații școlare la elevii de clasa a VIII-a care, de vineri, 17 iunie, nu se pot considera în vacanță, întrucât febra Evaluării Naționale atinge cote maxime. 


Astăzi, încep înscrierile la Evaluare, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educa-ției, și se încheie vineri, 17 iunie. Pe 27 iunie, va avea loc proba la Limba și literatura română, iar pe 29 iunie - proba la Mate-matică, ambele scris. 


Rezultatele se vor afișa pe 1 iulie, până la ora 16, și tot în aceeași zi vor putea fi depuse contestațiile, între orele 16 - 20. Rezultatele finale după contestații vor fi făcute publice pe 5 iulie. Prima repartizare computerizată în învățământul liceal de stat pentru absolvenții de gimnaziu va fi pe 19 iulie, potrivit calendarului admiterii în învățământul liceal de stat pentru anul 2016 - 2017. 


Între 8 și 12 iulie, vor fi completate opțiunile în fișele de înscriere de către absolvenții clasei a VIII-a și de către părinții acestora asistați de diriginți. Pe 20 iulie, se vor afișa de către fiecare unitate de învățământ liceal listele candidaților repartizați în acea unitate. Pe 28 iulie, va avea loc a doua repartizare computerizată și se va afișa de către fiecare unitate de învățământ liceal de stat lista candidaților repartizați în acea unitate în a doua etapă. 


A treia repartizare computerizată a absolvenților clasei a VIII-a, care nu au participat la nicio repartizare sau nu au fost repartizați în etapele anterioare, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care și-au încheiat situația școlară ulterior etapelor anterioare, va avea loc pe 1 și 2 septembrie. 


În ceea ce privește admiterea candidaților pentru învățământul seral și pentru cel cu frecvență redusă, repartizarea acestora se va face în perioada 27 - 29 iulie. Între 11 și 13 iulie, se va face repartizarea candidaților pe locurile speciale pentru romi, iar între 14 și 16 iulie, înscrierea și repartizarea candidaților pentru învățământul special. 


Comentează știrea

17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Nu chiar pentru toti!
14 iunie 2016
Una este stan!

stane, sa nu ai emotii! Zeii sunt cu tine! Si isj-ul! Si partidul! Si ghioceii de la evaluare! Succesuri multe!!!! Huooo, stan! Huooo, stan! Huooo, stan!

Asa e! Una e Stan....
14 iunie 2016
Una si proasta!

Ei, si? Ce daca zeii sunt cu ea? Ce daca Psd-ul si ghioceii sunt cu ea? Nu-si mai primeste rasplata pentru tot ce-a facut? Ooooo, ba da! Nimic in lumea asta nu ramane nepedepsit! Mai vorbim!

In sfarsit!
14 iunie 2016
Jos regimul dictatorial al lui Stan!

Am auzit ca la Consiliul asta profesoral o sa-si dea demisia! Scapati in sfarsit de ciuma rosie de la scoala Dan Barbilian. Puteti si voi sa respirati o gura de aer proaspat, sa va dezvoltati ca o scoala condusa de oameni normali la cap.

Nicidecum!
14 iunie 2016
Ar fi prea mult pentru cruella

Nu cred nici in ruptul capului ca Cruella e in stare de un asemenea gest nobi! Poate va fi fortata de inspectorat sa-si dea demisia, ca asta nu se da dusa de la 28 nici cu politia! Nici in camasa de forta!

Răspuns la: Jos regimul dictatorial al lui Stan!
Adăugat de : In sfarsit!, 14 iunie 2016
Am auzit ca la Consiliul asta profesoral o sa-si dea demisia! Scapati in sfarsit de ciuma rosie de la scoala Dan Barbilian. Puteti si voi sa...
cadru didactic sc 28
15 iunie 2016
Sa nu plece inainte sa-si plateasca datoriile

Păi cam are datorii stan asta! La cati bani le-a luat oamenilor din salariuuuuuuu! Ba sanctiuni, ba ore taiate, ba concediu fără plată! Ea când pleacă si umblă dezlegată cine-i taie din salariu? Sau de la cine isi ia invoire? Isi pune palma-n fund si pleaca, program pe usa cabinetului nu are, nu stie nimeni ce face, ca tine usa incuiata ( ea fiind inauntru, poate doarme....), dar o doare taaare de restul lumii, in conditiile in care toata lumea munceste pe bune in scoala asta! Dar cu sanctiunile cum stă? Și-a luat vreuna? Să nu plece de la 28 până nu primeste si ea macar una, plus calificativul Bine sau Suficient, ca nu merita mai mult. Sperăm să aibă cineva grijă si de salariul si calificativul dânsei....."Generozitatea" se rasplateste, nu? Să se simtă si dânsa bine.....

Răspuns la: Jos regimul dictatorial al lui Stan!
Adăugat de : In sfarsit!, 14 iunie 2016
Am auzit ca la Consiliul asta profesoral o sa-si dea demisia! Scapati in sfarsit de ciuma rosie de la scoala Dan Barbilian. Puteti si voi sa...
stim, stim, suntem insistenti.....
15 iunie 2016
Nu te supara, Simona!

E foarte adevarat, putem deveni al naibii de enervanti cu insistenta noastra vizavi de stan si succesul ei in materie de management la scoala 28! De restul comentatorilor ce sa mai zicem? Cred ca ne urasc pe bune, suntem fixati pe ce se intampla la noi in scoala, nu ne mai intereseaza altceva........Dar stii care e cea mai tare chestie? Ca nici nu glumim, nici nu mintim! Tot ce se scrie despre femeia asta, nevasta fostului viceprimar, este cat se poate de real! Exact asa se comporta, exact asta face...., nu exageram cu nimic. Noi ce sa zicem? Ca ne place? Nu ne place deloc, urâm ce se intampla, dar.......dar.....se pare că in afara de presă nu ne ajuta nimeni. Mai avem de asteptat probabil....pana pica PSD-ul.

Jos, stan!
15 iunie 2016
Huooo, stan!

Pe stan trebuie s-o bati cu propriile arme! Este o lasa, ii este frica, pur si simplu, sa poarte un dialog cu vreuna dintre noi, fara martori. Tehnica pesedista imputita! Scuzati pleonasmul! O ia martor pe vicleana de dimitriev, cu vorba ei mieroasa si sufletul schimonosit de ura! Si ii pune pe supusi sa isi asume prin semnatura sanctiunile pe care stan le da cu atata inconstienta si sete de victorie (imaginara, pentru ea) unor persoane care sunt vinovate ca exista in 28! Ce sa iti facem, mai, stan, baltata?! Daca tu nu poti, profesional vorbind, si uman, si interrelational...?! Asa te-a inzestrat pe tine natura, cu tot ce este mai hidos si mai subuman pentru o fiinta umana!

profesor sc 28
15 iunie 2016
Succes tuturor elevilor de clasa a VIII-a!

Incepe numaratoarea inversa, incep emotiile, dar sunteti in pragul unei noi etape a vietii voastre, una extrem de importanta si in acelasi timp nemaipomenit de frumoasa. Multa bafta, copii!

Stane, ai tehnici rasuflate
15 iunie 2016
Tu esti vina, stan!

Sa nu cumva sa fie si stan, la randul ei, o ghiocica pentru altii (pesedisti, adica)...!!! Nu v-ati gandit la asta?! Altfel, cine ar fi atat de inconstient s-o mai sustine directoare, la cate mizerii si faradelegi face in 28?! Cred ca are si ea, la randul ei, misiune clara?! Nu o vedeti ce sifonata iese dupa o astfel de confruntare cu cele pe care nu le inghite?! Abia vede pe unde mai merge, parca este teleghidata?! Stim, tovarasa, nu va place esecul, dar recunoasteti, o cam luati tare pe turta de la unele, altele. Si va mai si dati superioara acelora! Cu ce, nu va suparati?! V-o luati, in ultima vreme, cam tare si am auzit ca asta nu este totul!!!

Dialoguri esuate
15 iunie 2016
Cine are orbul găinilor?

Dialogul marca stan: notă scrisă, notă de relatie, notă explicativă, sesizare, reclamatie,,proces verbal, decizie, comisii, hârtii până la epuizare....nebunie dusă la extrem! Ăsta este dialogul cu stan! Mai urât e că doamnele de la inspectorat nu văd....Or avea orbul găinilor?

Răspuns la: Huooo, stan!
Adăugat de : Jos, stan!, 15 iunie 2016
Pe stan trebuie s-o bati cu propriile arme! Este o lasa, ii este frica, pur si simplu, sa poarte un dialog cu vreuna dintre noi, fara martori...
17 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5418 secunde