O altfel de aniversare la Colegiul "Titulescu" din Medgidia

126
O altfel  de aniversare  la Colegiul

Articole de la același autor

66 de ani de existență în sistemul educațional constănțean au constituit pentru Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" din Medgidia un bun prilej de sărbătoare, concretizat printr-un program de activități dintre cele mai diverse, plecând de la ateliere de creație, lansarea unei monografii a colegiului, inclusiv un program artistic intitulat "Memoria timpului".

Probabil că cel mai important moment al aniversării l-a constituit inaugurarea sălii de consiliere și orientare în profesie din cadrul Proiectului POSDRU intitulat "Construim împreună viitoarea ta carieră profesională!", al cărui beneficiar este Universitatea "Spiru Haret" din Constanța, prin Facultatea de Management Financiar Contabil.

Grupul țintă al proiectului îl constituie 500 de elevi de liceu, dintre care 100 de elevi beneficiază de efectuarea stagiului de practică la agenții economici (tutori de practică). Acestora le cresc astfel șansele, ca viitori absolvenți, în procesul de tranziție de la școală la nivele superioare de educație sau la locul de muncă, prin furnizarea unui program integrat de consiliere profesională și practică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1478 secunde