O nouă ediție a Sesiunii de Comunicări Matematice, desfășurată în mediul online

209
O nouă ediție a Sesiunii de Comunicări Matematice, desfășurată în mediul online - xsesiunecomunicari-1638792853.jpg

Articole de la același autor

Facultatea de Matematică și Informatică, din cadrul Universității „Ovidius”, în colaborare cu Societatea de Științe Matematice, filiala Constanța, organizează sâmbătă, 11 decembrie, Sesiunea de Comunicări Matematice 2021.

Lucrările se vor desfășura online în două secţiuni. Secţiunea A este deschisă tuturor elevilor, studenților și profesorilor de matematică. Secţiunea B este deschisă doctoranzilor. Platformele online împreună cu link-ul de conectare se vor anunţa tuturor participanţilor pâna la data de 8 decembrie 2021.

Astăzi urmează a fi anunțate comunicările acceptate pentru susținere în cadrul sesiunii împreună cu programul manifestării. Tot astăzi se va afișa pe site și programul manifestării. Mai multe detalii găsiți la adresa: https://sites.google.com/view/vivianaene/home/sesiunea-de-comunicari-matematice-2021

Comitetul științific este alcătuit din următoarele cadre universitare: Alexandru Bobe, Wladimir Boskoff, Luminița Cosma, Constantin Costara, Raluca Vernic.

Din comitetul de organizare fac parte universitarii Gabriela Badea, Viviana Ene, Cristina Flaut, Alexandrina Popoi, Marta Ungureanu, iar din partea Inspectoratului Școlar Județean Constanța – prof. Daniela Bălănescu, inspector de specialitate matematică.

La sesiunea de anul trecut, prof. dr. Radu Gologan, preşedintele Societăţii de Ştiinţe Matematice din România, a susţinut în plen conferinţa cu titlul „Discret şi continuu în matematică”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3368 secunde