O nouă generaţie de maiştri militari începe pregătirea

262

Articole de la același autor

Elevii admişi anul acesta la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale Române s-au prezentat la cazarmă. Miercuri, 8 septembrie, pe poarta instituţiei de învăţământ au intrat cei peste 120 de elevi de anul I.

Date fiind condițiile sanitare, la sosire, elevii militari au trecut prin filtrul de triaj epidemiologic și li s-au făcut teste rapide pentru depistarea virusului SARS-CoV 2. Același procedeu le va fi aplicat și elevilor de anul II, care vor reveni în unitate la sfârșitul săptămânii.

„Bobocii” au fost întâmpinaţi de cei zeci elevi gradaţi pe batalion, care în anul şcolar precedent s-au remarcat atât prin rezultate bune la învăţătură, cât şi prin aptitudini deosebite în procesul de instrucţie. Aceştia le vor ghida colegilor lor mai mici primii paşi în viaţa de elev militar. Ei le-au explicat deja fiecăruia în parte regulile, le-au răspuns la întrebări şi i-au ajutat să se echipeze, totul sub atenta observaţie a comandantului batalionului de elevi, căpitan Marius Nazare.

„M-a surprins foarte plăcut disciplina, ordinea, faptul că totul este foarte bine organizat și nimic nu este lăsat la voia întâmplării. Este exact ce mă așteptam să găsesc într-o unitate militară și ceea ce m-a atras către această carieră”, a mărturisit unul dintre noii elevi. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3804 secunde