O nouă premieră teatrală: "Cocoșatul de la Notre-Dame"

158
O nouă premieră teatrală:

Articole de la același autor

Facultatea de Arte din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța se poate lăuda cu o nouă reușită: prezentarea premierei naționale a piesei "Cocoșatul de la Notre-Dame". 


Potrivit organizatorilor, spectacolul este unic în peisajul teatral românesc, datorită distribuției combinate, adică studenți de la diferite specializări ale Facultății de Arte și artiști consacrați și nu numai. 


Pe de altă parte, acesta este primul musical montat la Constanța în ultimii 20 de ani. Avanpremiera a avut loc, deja, la Festivalul "Buzău iubește teatrul" și a primit "Premiul special al juriului". 


La Constanța, premiera va avea loc pe 22 iunie, de la ora 19.00, la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", partener al acestui proiect. 


Libretul este semnat de binecunoscuta Carmen Aldea Vlad, iar muzica este compusă de Alexandru Neș, cadru didactic al Facultății de Arte, artist multiplu premiat. Coregrafia îi aparține celebrei Stela Cocârlea, iar regia este semnată de decanul Facultății de Arte, prof. univ. dr. Daniela Vitcu. Această premieră se înscrie în seria de manifestări organizate de Facultatea de Arte în an aniversar - două decenii de la înființare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4652 secunde