O nouă rundă de distracție la Constanţa, în Parcul Arheologic!

402
O nouă rundă de distracție la Constanţa, în Parcul Arheologic! - vacantadevaracuzbumzzi1-1660643360.jpeg

Articole de la același autor

Activitățile educative și spectacolele de teatru din cadrul proiectului „Vacanța de vară cu Zbumzzi” continuă și în această săptămână în zilele de marți, miercuri și joi, între orele 16:00-18:00 și 19:00-20:00. Proiectul „Vacanța de vară cu Zbumzzi” este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA, în parteneriat cu Universitatea „Ovidius” din Constanța, Facultatea de Arte, și finanțat de Primăria Municipiului Constanța.


Astăzi, de la ora 16:00, copiii vor avea ocazia să se întâlnească cu Trupa Zbumzzi pentru evenimentul intitulat „Ziua Culorilor”, un eveniment ce implică participarea, pe echipe, la jocuri pentru copii și tineret, cu scopul de a descoperi culorile. De la ora 19:00, va fi pus în scenă spectacolul de teatru „Hai Hui în Țara Zbumzzi”.


Miercuri, de la ora 16:00, copiii se vor întâlni cu Trupa Zbumzzi, pentru evenimentul intitulat „Magia copilăriei”, eveniment ce presupune participarea la jocurile copilăriei, jocuri binecunoscute de către toți, și cu un farmec aparte, ce necesită muncă în echipă și pasiune. Spectacolul teatru de păpuși, intitulat „ Cei trei purceluși” revine pe scena din Parcul Arheologic, începând cu ora 19:00.


Joi, începând cu ora 16:00, copiii se vor întâlni cu Trupa Zbumzzi la evenimentul intitulat „Liber la vacanță”, un eveniment ce implică jocuri, activități sportive și antrenante, și exersarea creativității, pe baza unui concurs. Apoi, de la ora 19:00, cei mici pot urmări spectacolul de teatru „Scufița Roșie”.


Proiectul „Vacanța de vară cu Zbumzzi” se desfășoară până pe 25 august, în zilele de marți, miercuri și joi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.6897 secunde