A opta ZI DE CĂUTĂRI cu SCAFANDRI! Tânărul dispărut în apă, la Costinești, de negăsit!

240
A opta ZI DE CĂUTĂRI cu SCAFANDRI! Tânărul dispărut în apă, la Costinești, de negăsit! - img20220816wa00091-1660642446.jpg

Articole de la același autor

Acțiune de amploare a scafandrilor Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” și colegilor acestora veniți din țară pe perioada sezonului estival. Marți, 16 august, încă de la primele ore ale dimineții, militarii au reluat procedurile pentru găsirea trupului neînsuflețit al lui Lucian, unul dintre cei doi tineri înecați la Costinești pe 9 august. Potrivit reprezentanților ISU Dobrogea, se execută căutările cu toate echipele, însumând 14 scafandri, care s-au scufundat în trei zone diferite, în special în zona digurilor. Căutările sunt executet de la Costinești spre Olimp și de la Costinești spre Tuzla.

De menționat că este a opta zi de căutări.
 

Reamintim că pe 9 august, cei doi prieteni, Lucian și Aurel, au mers la plajă. Cei doi se aflau la mare pentru a munci. În apă, lui Aurel i s-a făcut rău și a fost luat de curenții puternici. Lucian a încercat să-l salveze, dar niciunul nu a mai reușit să iasă la suprafață. Trupul lui Aurel a fost adus la mal zilele următoare, în vreme ce Lucian este încă dat dispărut. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.8058 secunde