ZI NEFASTĂ pe șoselele din Constanța: accidente rutiere pe bandă rulantă!

147
ZI NEFASTĂ pe șoselele din Constanța: accidente rutiere pe bandă rulantă! - xaccidenteintrozi-1658921283.jpg

Articole de la același autor

Miercuri, 27 iulie, pe șoselele din județul Constanța au avut loc mai multe accidente rutiere, soldate cu mai mulți răniți. Șirul ghinioanelor a început la ora 8.00, cu un incident rutier care a avut loc pe șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat că un autoturism condus de un bărbat de 20 de ani a lovit o femeie de 75 de ani. Din primele informații, femeia ar fi traversat strada prin loc nepermis. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a pietonului. Conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului, fără acordul polițiștilor, ulterior acesta fiind identicat. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

În același timp, polițiștii din Mangalia au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DC 6 în apropierea localității Costinești.

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 58, respectiv 57 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului din primul autoturism.

La scurt timp, în jurul orei 9:30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din municipiul Constanța. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un bărbat de 51 de ani, și o femeie, de 43 de ani. În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătoarei autoturismului, precum și a doi minori, de 13 și 10 ani, pasageri în același autoturism. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7768 secunde