UPDATE/ TRAGEDIE la Costinești! Tânar înecat în mare

422
UPDATE/ TRAGEDIE la Costinești! Tânar înecat în mare - innec-1654437690.jpg
UPDATE. Astăzi, în jurul orei 16.00, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Costinești au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost scoasă din apa mării, în zona Obelics, inconștientă.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o persoană de sex masculin, care a fost declarată decedată. Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor decesului.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. Cercetările continuă, în vederea stabilirii situației de fapt, precum și a identității bărbatului în cauză.





Polițiștii constănțeni și ambulanțierii au fost solicitați, duminică după amiază, la Costinești, unde s-a înecat un tânar. Potrivit cadrelor medicale, victima prezenta un traumatism cranio cerebral și era în stop cardiorespirator. Polițiștii au demarat cercetări pentru a-l identifica. Din primele informații, se pare că prietenii cu care era pe plajă ar fi fugit până la sosirea polițiștilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4731 secunde