Concursul pentru adjunct al IPJ Constanța, amânat la sfârșitul lunii august

448
Concursul pentru adjunct al IPJ Constanța, amânat la sfârșitul lunii august - xconcursulpentruipj-1660641272.JPG

Articole de la același autor

După o perioadă în care Inspectoratul de Poliție Județean Constanța nu a avut adjuncți ai inspectorului șef, iată că situația s-a schimbat la începutul lunii august.
 

Astfel, după cum prezentam într-o ediție anterioară a „Cuget Liber”, comisarul șef Nicolae Simion a fost împuternicit pe una dintre funcțiile de adjunct, respectiv pe cea pe linie de investigații criminale, devenită vacantă după punerea la dispoziție a comisarului șef Mircea Vizitiu, anchetat penal.
 

Pentru funcția de adjunct pe linie de ordine publică, Poliția Română a anunțat organizarea unui concurs, care urma să se desfășoare pe 9 august. Concursul a fost însă amânat pentru data de 25 august, motivându-se că membrii comisiei de examinare sunt prinși în numeroase activități în această perioadă.
 

Reamintim că pentru concursul respectiv s-au înscris trei ofițeri de poliție, doi din cadrul IPJ Constanța, respectiv comisarul șef Marian Nucu și comisarul șef Marin Dincă, și unul din cadrul IPJ Ialomița, comisarul șef Daniel Cojocaru.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5752 secunde