Oaspeți străini dezbat o temă "fierbinte" la Școala nr. 12

1152
Oaspeți străini dezbat o temă

Articole de la același autor

Săptămâna aceasta, Școala Gimnazială nr.12 "B.P. Hașdeu" găzduiește o reuniune a proiectului internațional Erasmus+, cu tema "Bullying-Free Minds", proiect ce se derulează până anul viitor.


Scopul proiectului este abordarea fenomenului "bullying" prin educație, empatie și conștientizare. Reuniunea facilitează schimbul de valori ale culturii țărilor participante, dezvoltarea abilităților sociale și de comunicare lingvistică.


La întâlnire participă, alături de elevii și profesorii din școala noastră, un grup de 11 profesori și 10 elevi din țările implicate în proiect, respectiv: Grecia, Italia, Lituania, Portugalia și Turcia.


După ce ieri au fost primiți invitații și au avut loc primele dezbateri, astăzi activitățile continuă cu o întâlnire de lucru pe tema bullying-ului fizic și un schimb de experiență și exemple de bune practici. În timp ce elevii vor participa la un atelier de mărțișoare și felicitări, dar și de încondeiere a ouălor de Paști. La prânz va avea loc o întâlnire cu oficialități ale orașului, în sala de festivități a Primăriei Constanței, urmată de turul orașului Constanța.


Mâine dezbaterile continuă, și la ele vor lua parte și președintele asociației de părinți, dar și reprezentanți ai ong-urilor


În cea de-a treia zi de vizită, oaspeții vor fi invitați la CERONAV.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3313 secunde