Oaspeți turci la Zilele Școlii "Lucian Grigorescu"

1147
Școala cu clasele I-VIII "Lucian Grigorescu" din Medgidia va fi gazda unei delegații formate din cadre didactice ale școlii din Gemlik, instituție cu care este înfrățită.
Nu întâmplător a fost aleasă perioada 27 ianuarie – 1 februarie, întrucât, la sfârșitul acestei săptămâni, se desfășoară Zilele Școlii "Lucian Grigo-rescu", eveniment ce va culmina cu de-punerea de coroane la bustul marelui pictor (aflat în fața muzeului care îi poartă numele), pe 1 februarie, de ziua de naștere a lui Lucian Grigorescu.
De asemenea, cadrele didactice ale școlii din Medgidia au pregătit oaspe-ților un program diversificat, ce includ: vernisajul expozițiilor de fotografii, desene și obiecte confecționate de elevi, spectacole cu tradiții și obiceiuri românești, concurs de cultură generală, vizită la expoziția "Lucian Grigorescu" de la Casa de Cultură "I.N. Roman", întâlnire cu elevi de liceu și vizite la instituții publice din Medgidia.
Oaspeții turci vor fi însoțiți și în vizite la Palatul Parlamentului, din București, și în municipiul Constanța la Consulatul Turciei, Inspectoratul Școlar, Acvariu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.499 secunde