Ofertă la comedia romantică "Viață de cimitir"

464
Vineri, 2 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor Constanța, va avea loc spectacolul de teatru "Viață de cimitir", de la ora 19.00.
Gheorghe Ungureanu, directorul instituției, declară că "primii 100 de pensionari, elevi și studenți, vor beneficia de reducere: un bilet la două persoane. Prețul unui bilet este de 50 de lei".
Piesa "Viață de cimitir" este bazată pe o poveste complexă de iubire, inspirată din realitate, ce face legătura între cele două vieți: viața celor vii și viața celor ce nu mai sunt printre noi. Un subiect captivant, cu morală și totodată plin de umor, redat prin dialogurile savuroase dintre vii și morți, subiect la finalul căruia vom afla care sunt de fapt cei vii! Așadar, nu ratați ocazia de a fi martorii unei seri speciale, a divertismentului garantat. O reprezentație unică prin intermediul căreia veți descoperi cu siguranță secretele ce se ascund în spatele vieții de cimitir.
Alături de actori remarcabili, precum: Alexandru Hasnas, Radu Solcanu, Ioana Marcoiu, Iuliana Călinescu și Irina Cărămizaru cuprinși în distribuția celei mai inspirate comedii a momentului, vă veți putea reîntâlni cu acest trio inconfundabil al scenei teatrale românești, Rodica Popescu Bitănescu, ce va fi prezentă atât în postura de scriitoare, regizoare, cât și de actriță, jucând în cel mai ofertant și ciudat rol interpretat vreodată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 09 Februarie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Aida" la Teatrul "Oleg Danovski"
Pagina a fost generata in 0.2479 secunde