Olimpicii dau astăzi proba obligatorie a profilului la Bac

208
Săptămână de foc pentru cei 880 de candidați ai Baca-laureatului special care se desfășoară la Bacău.

După ce ieri au susținut proba scrisă la limba și literatura română, astăzi este programată proba obligatorie a profilului, iar pe 30 mai proba la alegere a profilului și specializării.

Chiar secretarul de stat pentru învățământ preuniversitar, Stelian Fedorca, s-a aflat, la Bacău, pentru a verifica modalitatea în care s-a desfășurat prima probă scrisă la limba și literatura română din cadrul sesiunii speciale de bacalaureat. În urma alocării de fonduri de către Guvern, cele două centre de examinare din Bacău, care găzduiesc sesiunea specială a bacalaureatului, beneficiază, începând cu proba scrisă, de un sistem de supraveghere video.

Afișarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 31 mai (până la ora 18,00), iar depunerea contestațiilor în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 18,00 - 22,00.

Vineri, 1 iunie, vor fi soluționate contestațiile și afișate rezultatele finale.

Colegiul Național Pedagogic "Ștefan cel Mare" și Colegiul Tehnic de Comunicații "Nicolae Vasilescu - Karpen" din Bacău găzduiesc, în perioada 19 mai - 1 iunie, sesiunea specială a examenului de bacalaureat pentru absolvenții de liceu participanți la loturile naționale lărgite ce se pregătesc pentru olimpiadele și concursurile internaționale sportive sau pe discipline. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7986 secunde