Ore de pregătire gratuite pentru liceenii care vor să devină jurnaliști

266
Ore de pregătire gratuite pentru liceenii care vor să devină jurnaliști - oredepregatiresursacambridgeforl-1589470375.jpg

Articole de la același autor

Elevii claselor a XII-a și a XIII-a se află, la acest moment, în toiul pregătirilor pentru examenul de maturitate, bacalaureatul, după care urmează admiterea la facultate.

La Universitatea "Ovidius", mai precis la Facultatea de Litere, specializarea Jurnalism, tinerii care vor alege acest drum trebuie să susțină, spre exemplu, un eseu motivațional, prin care să le arate profesorilor de ce au ales această specializare. Pentru a veni în sprijinul lor, dar și pentru a-i cunoaște mai bine, cadrele didactice ale facultății organizează, în zilele de 16 și 23 mai, între orele 10.00 și 12.00, ore de pregătire gratuite, online, privind redactarea eseului motivațional necesar pentru admiterea la această specializare. Singurul lucru pe care trebuie să îl facă viitorii studenți este să acceseze site-ul facultății.

Pentru a putea discuta cu profesorii, absolvenții sunt rugați să utilizeze un smartphone sau o tabletă, pe care să își instaleze aplicația Cisco Webex Meetings. Pentru cei care folosesc un sistem desktop (PC, laptop), accesul se poate face direct din motorul de căutare (browser-ul) pe care îl folosiți, nefiind nevoie să vă instalați aplicația. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4794 secunde