Unde se duc banii de la expoziția cu vânzare a lucrărilor de la Facultatea de Arte

447
Unde se duc banii de la expoziția cu vânzare a lucrărilor de la Facultatea de Arte - expozitiecuvanzareonline2-1588777266.jpg

Articole de la același autor

Cadrele didactice și studenții Facultății de Arte din cadrul Universității "Ovidius" Constanța au pornit un demers umanitar prin care, alături de toți constănțenii iubitori de frumos, se implică în lupta împotriva Covid-19. Aceștia organizează o campanie intitulată "Artă = Umanitate", prin care își doresc să sprijine două mari unități sanitare din județul nostru, Spitalul Clinic Județean de urgență Constanța "Sfântul Apostol Andrei" și Spitalul Militar de Urgență Constanța.

Concret, profesorii și studenții Facultății de Arte s-au gândit să doneze 27 de lucrări și să organizeze o expoziție cu vânzare online, unde acestea pot fi cumpărate la prețurile propuse sau cu sume mai mari. Banii vor fi virați în contul Fundației "Metamorphosis" a Universității "Ovidius" și, de acolo, direcționați către cele două unități medicale.

Campania "Artă = Umanitate" va fi lansată vineri, 8 mai, la ora 19.00, în mediul online, și se va încheia în data de 22 mai, la aceeași oră. Lucrările vor fi numerotate și expuse pe canalul de Youtube și pe pagina de Facebook a Facultății de Arte – Facultatea de Arte UOC, în cadrul unei prezentări video. Astfel, doritorilor nu le rămâne decât să noteze numărul lucrării pe care vor să o achiziționeze și să scrie un mesaj. Imediat, vor primi răspuns dacă lucrarea nu este vândută și le va fi rezervată 24 de ore, până când cumpărătorul va transmite ordinul de plată. Din acel moment, lucrarea va pleca spre el. La primirea coletului, va terebui să achităm contravaloarea serviciului de curierat. Toate informațiile și detaliile de plată le găsiți pe pagina de Facebook a facultății.

Lucrările prezentate aparțin artiștilor Ovidiu Felipov, Florin Sîrbu, Sînziana Romanescu, Lelia Rus, Alexandru Șerbănescu, Alina Cristea, Carmen Dordea, Corina Șerban, Cristina Munteanu, Lidia Corladi, Maria Seceleanu, Maria Teodorescu, Mina Tompe, Andreea Rădulescu, Viorel Ungureanu și Lazăr Vasile. Prețurile diferă, în funcție de dimensiunea lucrării, și pleacă de la 200, 300 de lei și pot ajunge până la 3.400 de lei.

"Campania «Artă = Umanitate» este expresia unei dorințe de a ne implica, de a sta acasă, respectând prevederile stării de urgență, dar de a călători în spirit, și, alături de colegi, amici, cunoștințe și necunoscuți care, poate, ne vor deveni prieteni, de a-i ajuta pe cei care își riscă viețile în spitalele din Constanța", au declarat organizatorii.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6261 secunde