Palmaresul concursului "Ca la noi, la Medgidia"

541

Articole de la același autor

Casa de Cultură "I.N. Roman" din Medgidia a găzduit cea de-a doua ediție a Concursului de muzică și dansuri populare "Ca la noi, la Medgidia", dedicat copiilor din grădinițe, în organizarea Grădiniței "Lucian Grigorescu" și coordonarea prof. Steluța Nedelcu, directorul instituției. 


Micuții talentați au interpretat melodii cunoscute din repertoriul popular și s-au întrecut în hore, dansuri tradiționale românești și din folclorul turco-tătar și țigănesc. Juriul a fost format din: vice-primarul municipiului Luminița Vlădescu, directorul festivalului Internațional de Muzică Ușoară "Dan Spătaru" - Daniel Gheorghe, directorul grădiniței "Lucian Grigorescu" - Steluța Nedelcu, profesor metodist în cadrul Clubului Copiilor Medgidia - Ioana Dumitru și profesor de canto - Stela Trifan.


La secțiunea Cântec, trofeul a ajuns la Eduard Gabriel Istrate, din Ivrinezu Mic, iar premiul I i-a revenit lui Daniel Băbașa, din Murfatlar. Pe locul II s-a situat Rebeca Midișan, reprezentând Grădinița cu Program Prelungit "Ion Creangă" din Medgidia, iar pe locul III - Miruna Ionică, din Murfatlar, și Lucas Ștefan Moceanu, de la Grădinița cu Program prelungit "Perluțele Mării" din Constanța. 


La secțiunea Dans, premiul I a fost obținut de grupul de copii din cadrul grădiniței Florilor din Cumpăna, iar premiul II de grădinița din Mircea Vodă. Locul III a fost acordat grupului din cadrul Grădiniței cu program normal numărul 7 Medgidia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8014 secunde