Peste 70 de copii înscriși la concursul de limba turcă

200
Peste 70 de copii înscriși la concursul de limba turcă - peste70decopii-1465575592.jpg

Articole de la același autor

Uniunea Democrată Turcă din România, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Constanța, organizează, sâmbătă, cea de-a III-a ediție a concursului "Frumoasa mea limbă maternă" ("Ana Dilim Guzel Turkcem"). 


Evenimentul va fi găzduit în sala mare a Prefecturii Cobstanța, "Remus Opreanu". În concurs s-au înscris 71 de elevi cu vârsta cuprinsă între 6 și 18 ani, care studiază limba turcă maternă în școlile din județul Constanța. Elevii vor concura la secțiunile: recitare în limba turcă, interpretare vocală în limba turcă și interpretare instrumentală.


La eveniment sunt așteptați să participe: președintele UDTR, Osman Fedbi, secretarul general, prof. Ervin Ibraim, deputatul Iusein Ibram, reprezentanți ai administrației publice locale și centrale, ai ISJ Constanța, precum și ai Consulatului General al Republicii Turcia la Constanța.


Concursul este organizat de comisiile de învățământ și cultură din cadrul UDTR în parteneriat cu ISJ Constanța. Cei mai buni elevi care vor intra în competiție vor fi premiați de Uniunea Democrată Turcă din România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : Prima ediție a concursului "Piano Art"
Pagina a fost generata in 1.381 secunde