Palmaresul concursului "Frumoasă mea limbă maternă"

229
Palmaresul concursului

Articole recomandate

Uniunea Democrată Turcă din România și Inspectoratul Școlar Județean Constanța au organizat cea de-a III-a ediție a concursului "Frumoasa mea limbă maternă" ("Ana Dilim Guzel Turkcem"). Concursul a reunit 71 de elevi care studiază limba turcă maternă în școlile din județul Constanța. UDTR a acordat 20 de premii elevilor care au concurat la secțiunile: recitare în limba turcă maternă, interpretare vocală și interpretare instrumentală.

Top of Form

Clasamentul concursului a fost următorul: la secțiunea Recitare, clasele 0-IV, premiul I a fost adjudecat de Koșkan Melisa, clasa a lV-a, de la Școala Gimnazială Nr. 30 "Ghe. Țiteica (prof. Iomer Subihan), premiul II a fost obținut de Musledin Melek, clasa l, Școala Gimnazială Nr. 24 "Ion Jalea" (prof. Einali Aimer) și premiul III - Yildiz Tayyip, clasa pregătitoare Colegiul Național "K. Atatürk" din Medgidia (prof. Omür Yilmaz). La secțiunea Recitare gimnaziu, locul I a fost ocupat de Fucigi Mustafa, clasa a VI-a, Școala nr. 1 Valu lui Traian, locul II - Husein Nur (clasa a VII-a) de la Școala "Ghe. Țiteica" și premiul III - Yildirim Melisa clasa a V-a, Colegiul Național Pedagogic "C-tin Brătescu" (ambii pregătiți de prof. Iomer Subihan). La secțiunea Recitare liceu, premiul I a fost câș-tigat de Sercan Aleyna, clasa a X-a, Colegiul Național "Kemal Ataturk" (prof. Muhammet Bulbul) la egalitate cu Kaser Akdag din clasa a X-a de la același liceu, premiul II - Apti Elif, clasa a IX-a

de la Liceul Teoretic "Emil Palade" și premiul III, Menagi Daria Melisa, clasa a IX-a, Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" (ambii pregătitți de prof. Subihan Iomer). La secțiunea Interpretare vocală, pe locul I s-a clasat Daniela Paraschiva, clasa a IX-a Colegiul Național "Kemal Atatürk" (prof. Abdulvahap Uluata), pe locul II - Alessya Duran Selma, clasa a VII-a Școala "Gh. Țițeica", prof. Subihan Iomer și locul III, la egalitate, Apti Meral și Andreea Popa, clasa a III-a Liceul Tehnologic "N. Dumitrescu", Cumpăna, prof. Mus-ledin Firdes. La secțiunea Interpretare instru-mentală, premiul I a fost câștigat de Gemil Berkant, clasa a V-a Școala Nr. 1 Tuzla, mandolina (prof. Gemil Meral) și Robert Ismail, de la Colegiul Na-țional "Kemal Atatürk" (prof. Abdulvahap Uluata), premiul II de Yildirim Melisa, clasa a V-a Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" și premiul III, Musledin Melek, clasa I, Școala Gimna-zială nr.24 "Ion Jalea" (prof. Alev Gafar).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Iunie 2016
Stire din Cultură-Educație : Prima ediție a concursului "Piano Art"
Sâmbătă, 28 Noiembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : CUPA "1 DECEMBRIE" la ȘAH, azi
Pagina a fost generata in 0.3482 secunde