Patru directori de unități de învățământ, schimbați

462
1
Patru directori de unități de învățământ, schimbați - grevaprofesorilictraiancancelari-1421745574.jpg

Articole de la același autor

În urma deciziei consiliului de administrație al Inspectoratului Școlar Județean Constanța, începând cu cel de-al doilea semestru la Liceul Teoretic Mihail Kogălniceanu, la liceul din Dobromir și la o grădiniță din localitatea Ovidiu vor fi schimbați directorii iar la Liceul Traian va fi schimbat directorul adjunct.
Conform declarațiilor inspectorului școlar general,  aceștia au fost schimbați în urma constatării unor deficiențe de comunicare atât cu inspectoratul cât și cu colegii din unitățile de învățământ.
La această oră, la Palatul Copiilor are loc ședința tehnică cu directorii din unitățile de învățământ.


Comentează știrea

Mihaela
20 ianuarie 2015
Cea mai cautata oferta a anului

Cea mai cautata oferta de lucru a anului! Vrem sa extindem fenomenul care s-a declansat deja! NU este necesara niciun fel de experienta! Oferim curs gratuit si complet de instruire de la zero! Selectam urgent dezvoltatori de proiect pentru piata nationala si mondiala. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Se lucreaza part-time (in timpul liber) sau full-time, la alegere. Castig lunar 300 dolari. Cerem seriozitate maxima si dorinta de a invata ceva absolut nou si de viitor. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected] Nu ezita. Mult succes

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4669 secunde