SCENARIUL după care a fost țepuită o septuagenară din Ovidiu

222
SCENARIUL după care a fost țepuită o septuagenară din Ovidiu - 20ianuariemetodaaccidentul-1421745624.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța urmează să sesizeze Judecătoria Constanța cu propunerea de arestare a unei femei acuzate de înșelăciune. Este vorba de Ionela P., de 27 de ani, tânăra acuzată că, sâmbătă, 17 ianuarie, a încercat să păcălească o bătrână de 75 de ani, din localitatea Ovidiu, folosind deja renumita metodă "accidentul". 
În urma audierilor, procurorii au stabilit cum s-a desfășurat înșelăciunea. Astfel, sâmbătă, în jurul orei 13,00, doi bărbați încarcerați în Penitenciarul Tulcea au sunat-o pe victimă și pretinzând că sunt nepotul acestuia, "Andrei" și avocatul acestuia, i-au spus că nepotul a provocat un accident rutier în municipiul Constanța, lovind o femeie pe trecerea de pietoni. Pentru a nu i se face dosar penal, nepotul "Andrei" ar fi trebuit să plătească, imediat, 10.000 de lei. 
Femeia, speriată, a fost de acord să dea o parte din bani și după puțin timp, la ușa locuinței a bătut Ionela P., însoțită de o altă femeie. Inculpata s-a prezentat sub un nume fals și a luat cei 4.000 de lei, după care împreună cu însoțitoarea ei s-au urcat într-un Hyundai cu numere de Spania și au pornit spre Constanța. 
Din fericire, între timp, la locuința victimei a ajuns un alt nepot care, aflând de cele petrecute, a pornit cu un vecin, într-un autoturism, în urmărirea inculpatei, alertând totodată și polițiștii. A prins din urmă mașina în care se afla suspecta la intrare în municipiul Constanța, în zona hipermarketului Real, și a reușit să o blocheze, cu ajutorul unui unchi, care fusese de asemenea solicitat să vină.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7137 secunde