Pe 2 aprilie se afișează listele cu respinșii în clasa I

407
Pe 2 aprilie se afișează listele cu respinșii în clasa I - coadalainscriereainclasai5-1332958736.jpg
Conform adresei ministerului Educației nr. 35360 din 28 martie, unitățile de învățământ au avut ca termen limită ziua de ieri, ora 20, pentru validarea celei de-a doua etape, precum și ștergerea cererilor invalide, care nu îndeplinesc condițiile sau pentru care s-a primit o solicitare de retragere a înscrierii.
Astăzi și mâine, comisiile de înscriere procesează cererile depuse și stabilesc lista copiilor care vor fi înmatriculați în clasa pregătitoare, respectiv clasa I, în funcție de numărul de cereri, de numărul de locuri libere și după caz prin aplicarea criteriilor de departajare generale și specifice.
Începând cu luni, 2 aprilie, ora 7, aplicația informatică va permite afișarea listei cu copiii din alte circumscripții școlare înscriși în a doua etapă. Cel târziu pe 4 aprilie, la toate unitățile de învățământ trebuie afișate locurile libere, dacă mai există.
Conform statisticilor Inspectoratului Școlar Județean Constanța, în a doua etapă s-au înscris 1.203 elevi la clasa pregătitoare și 1.556 la clasa I. Teoretic, au mai rămas libere vreo 60 de locuri la clasa I și vreo 238 la clasa pregătitoare.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 21 Martie 2012
Stire din Cultură-Educație : Câte locuri mai sunt în clasa I
Pagina a fost generata in 1.1351 secunde