Peste 15.000 de elevi constănțeni implicați în Campania educativă Energy Smart

614
1

Articole de la același autor

După ce un alt proiect de anvergură - "Scrisul face bine" - a fost lansat, săptămâna trecută, de Inspectoratul Școlar Județean Constanța, iată că un altul vine să completeze portofoliul de acest gen, gândit să diversifice oferta școlară extracurriculară.
 
Timp de cinci luni, proiectul "Competențe cheie pentru implicare civică în sprijinul dezvoltării durabile Energy Smart" va fi dezvoltat în 51 de unități de învățământ constănțene, un număr de 15.100 de elevi din ciclul liceal, gimnazial și liceal beneficiind de instrumentele inovative cu caracter auxiliar drept suport de învățare a ceea ce înseamnă consumul de energie și impactul asupra emisiilor de carbon și asupra mediului. 


"Implementarea activității școlare extracurriculare de dezvoltare durabilă - Energy Smart nu se limitează la orizontul de timp alocat proiectului, ci va putea continua pe tot parcursul anului școlar 2015-2016. Activitatea extracurriculară cu modulul Energy Smart și concursul județean vor fi incluse și în oferta educațională județeană a următorilor ani școlari, ca elemente de sustenabilitate", declara la momentul lansării prof. Anca Iuliana Dragomir, manager de proiect. 


Comentează știrea

Cristina
31 august 2015
Nu rata!

Ce poate fi mai comod decat sa faci bani de acasa, in fata calculatorului? Si…cum ar fi daca cineva te-ar ajuta, te-ar invata cum sa faci asta? Totul e foarte serios! E un proiect nou, de mare amploare si am dori sa ni te alaturi. Te asteptam! Pentru mai multe informatii trimiteti mail cu textul INFO la adresa [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4194 secunde