Peste 300 kg de alimente donate de elevii Colegiului de Artă

164
Peste 300 kg  de alimente  donate de elevii  Colegiului de Artă - peste300kg-1479403873.jpg

Articole de la același autor

Colegiul Național de Arte "Regina Maria" a derulat, la Centrele Școlare pentru Educație Incluzivă "Delfinul" și "Maria Montessori", activitatea "Săptămâna fructelor și legumelor donate", în cadrul Strategiei Naționale pentru Acțiune Comunitară.

Coordonatorii activități au fost profesorul psiholog Daniela Stroia și profesoarele Alexandra Popescu și Simona Barbu. Profesorii colaboratori sunt Laura Coman, Alina Leonte, Carmen Mihaela Vărășteanu, Simona Barbu, Victoria Dorobanțiu.

Elevii voluntari implicați direct în această activitate au fost din clasa a XI-a B - profil arte plastice, care s-au deplasat în instituțiile partenere, respectiv a X-a C - coregrafie și arte plastice, care au sortat și organizat donația de legume și fructe.

Elevii generoși ai Colegiului și părinții lor au oferit și alimente de bază (ulei, făină, zahăr, mălai, paste făinoase). Beneficiarii activității au fost copii din familii cu nivel scăzut de trai din Centrele Școlare pentru Educație Incluzivă. Cantitatea de alimente donată în acest an a depășit 300 kg.

Activitățile comunitare organizate de Colegiul Național de Arte "Regina Maria" vor continua, în luna decembrie, cu alte surprize frumoase pentru beneficiari. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4456 secunde