Petrică Miu pierde șefia ISJ Constanța. Gabriela Bucovală a câștigat procesul

3726
29

Articole de la același autor

La mai bine de șase luni de când a fost demisă de ministrul de atunci al Educației, Gabriela Bucovală se poate întoarce la șefia Inspectoratului Școlar Județean Constanța.

Fostul inspector școlar general, care ocupa postul în urma câștigării concursului, a fost înlocuit în luna august, de ministrul Liviu Marian Pop, cu Petrică Miu, pe considerente de management defectuos.

Gabriela Bucovală a dat în judecată Ministerul Educației Naționale și, în cursul zilei de ieri, Curtea de Apel Constanța a dat o decizie în favoarea sa, dispunând suspendarea executării Ordinului nr. 4699/18.08.2017. După demiterea sa, Gabriela Bucovală s-a întors la catedră, la Liceul "Traian" unde predă matematică.

La rândul său, Petrică Miu spune că va respecta ordinul pe care îl va primi de la minister, atunci când îl va primi.

"Ministerul Educației trebuie să dea un ordin pentru revenirea pe post a doamnei Gabriela Bucovală. Până atunci rămânem pe poziții și ne ocupăm de treburile noastre. Dacă voi fi înlocuit mă voi întoarce la catedră, la Liceul «Virgil Madgearu» și îmi voi continua activitatea didactică", a declarat, pentru "Cuget Liber", actualul inspector școlar general, Petrică Miu.

Revenirea Gabrielei Bucovală la ISJ ar putea produce și schimbări în rândul inspectorilor. Reamintim că după demiterea Gabrielei Bucovală, Petrică Miu a înlocuit mai mulți inspectori, făcându-și propria echipă.

Comentează știrea

29 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
DIRECTOR
30 ianuarie 2018
6 SEPTEMBRIE 2017

I-a prezi-o Marcu Isabela in sedinta cu directorii din 6 septembrie, cand se impauna acest Miu cu inscaunarea lui. Chiar asa s-a intamplat. Se ridicase sa plece din sedinta si a strigat ca-si dorete sa mearga Bucovala in proces sa-l castige. Macar asa din principiu ca Bucovala a fost la examen, mai baiatule! Nu-i nimic ai si tu mai baiatule ocazia sa mergi dupa ce i se termina mandatul!

cristina
30 ianuarie 2018
asta-i viata!

ticalosii au uneori viata scurta, adica miu si cu echipa lui. hai la catedra puturosilor! minciuna si ticaloiile voastre au picoare scurte. ce-ati crezut?

MIU
30 ianuarie 2018
Miu mai primeste o lectie

asa ca la 60 de ani, miu va fi sarbatorit de Bondoc si Tanasache la reintoarcerea la catedra la Madgearu!

Poteica
30 ianuarie 2018
concursurile

concursurile au fost organizate de ministri ca sorin campeanu pentru inspectori si mircea dumitru pentru directori. este scandalos ce-a putut sa faca acest Miu si cu cateva inspectoare din ISJ care i-au luat "scamele de pe haina". Bucovala va fi mai atenta acum. Este mizerabila situatia creata de acest miu , psd-ist pomanagiu.

Ani
30 ianuarie 2018
nu-i nici o tragedie Miule

in 3 luni iti revii la catedra. te ajuta Bondoc, Boranda, Milea, Tanasache, s.a..... o sa-ti linga ranile!!! viata bate filmul! ce nemernicie! se intoarce roata! dar nu-i nici o tragedie, nu-i asa Miule?

Felicia-profesor
30 ianuarie 2018
bine ca scapam de impostori!

ai facut numai rau ptr liceul de marina!

i nsp gen.DRAGOMIR
30 ianuarie 2018
felicitari!

ma bucur sincer ca revii draga colega ZOIA GABRIELA! abia asteptam sa revii printre noi! chiar daca sincer incepusem sa ma obisnuiesc cu Miu, dar asta e! bine ca raman eu pe functie!... au poate NUUU? asa mult l-am periat pe Miu ca e posibil sa-l fi lasat fara pene!

CuNpana vetii
30 ianuarie 2018
Sobolanul miu

Scatofili si consumatori de iluzii verbale ieftine date de petrica miu(impostorul suprem): janeta boranda(numai bine sa fie), alina chiriac (o stie tot men si noi), elena hanu(ceva bani facem), monica milea(daca trebuie, trebuie), oana staicu (o stie multi ca caracoti, la oferta oricand), adrian munteanu (travestit), daniel geoglovan (oprea adriana), daniela stan(nicoleta bercaru-banii de transfer), daniela balanescu(oricine la pretul corect), cu tristete si nemarginita durere....nu mai ies combinatiile ? Iar v a pacalit taranusul de cogealac ???

coleg
30 ianuarie 2018
nu bucovala ma intereeaza...

dar important este ca instanta face totusi dreptate. miu e un sarlatan care culege ce seamana. te asteptam la madgearu si te vom urmari cum vei intra cu coada intre picioare chiar daca n-o arati! cine sapa groapa altuia pica singur in ea: Miu si echipa!

Autentic
30 ianuarie 2018
pierde sefia!

cred ca si-a pierdut bunul simt omul asta! timpul a demonstrat!

29 comentarii. Pagina 1 din 3. Click pe pagina dorită : 1 2 3 
Pagina a fost generata in 0.5147 secunde