Aniversare la Facultatea de Arte

Pianistul Luchian Alexandrescu, 60 de ani de viață, 40 de ani de muzică

599
3
Pianistul Luchian Alexandrescu, 60 de ani de viață, 40 de ani de muzică - luchianalexandrescu2-1350920840.jpg
Sâmbătă, la Facultatea de Arte a Universității "Ovidius" a fost sărbătorit profesorul, pianistul și cercetătorul Luchian Alexan-drescu Ionescu la împlinirea a 60 de ani de viață și a unei cariere muzicale de 40 ani. 


Profesorul a fost aniversat de colegi și studenți, oameni asupra cărora și-a pus amprenta măcar una dintre cele trei calități ale artistului - pedagog - om de știință. Colegul său Daniel Sărăcescu a subliniat menirea artistului de a transcede prin arta muzicală trăirile, adesea atinse de impurități, înspre cele de o rafinată calitate, pe care Luchian Alexandru Ionescu a reușit s-o împlinească, mărturie fiind în acest sens înregistrările pianistitului Luchian Alexandru Ionescu, recita-lurile, concertele, volumele editate și cursurile domniei sale.

Cu această ocazie a fost prezentat cel mai recent album "Nihil sine Deo", o selecție a celor peste 100 de piese interpretate în decursul a 40 de ani de activitate pianistică.


Comentează știrea

Ionescu
23 octombrie 2012
Pianistul Luchian....

In primul rand mi-ati gresit numele chiar din titlu, in al doilea rand ati trunchiat grav si nepermis un articol frumos, redactat de lect.univ.dr. Ruxandra Mirea, ceea ce este o rusine ptr. un cotidian odata prestigios, in care eu insumi am publicat numeroase articole! conf.univ.dr. Luchian Alexandru Ionescu

Ela
23 octombrie 2012
Conf. Univ. Dr. Luchian Alexandru Ionescu

Cata lipsa de profesionalism si de respect! Ma gandeam ca articolele sunt verificate inainte de a fi publicate. Nu este o mica greseala, este o greseala grosolana, este vorba de numele unui om, al unui artist. Cine este Pianistul Luchian Alexandrescu? Normal ar fi ca in editia de maine sa publicati un mic articol, cu scuzele de rigoare. Ma indoiesc ca se va intampla asta.,

pianistul
23 octombrie 2012
Hi!Hi!HI!

saracescu asta pana acum il desfiinta pe Luchi si acum........

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Vernisaj la Universitatea "Ovidius"
Pagina a fost generata in 0.3084 secunde