Poveste de iarnă, la Școala "Gheorghe Țițeica"

2488
1
Poveste de iarnă, la Școala

Articole de la același autor

Pentru că le place să știe urbea cât de frumos se lucrează cu elevii la Școala Gimnazială nr. 30 "Gheorghe Țițeica" - nu neapărat pentru că alte unități școlare nu ar iniția asemenea demersuri -, prof. Veronica Hagi, consilier de imagine, ne-a istorisit cum profesor pentru învățământul primar Adela Marin a reușit să le ofere micuților de la clasa pregătitoare "Garofițele violet" o zi de poveste.
 
Activitatea a debutat la biblioteca școlii, unde, sub îndrumarea Ancăi Moșoiu, bi-bliotecara instituției, elevii au ascultat scurte povestiri despre Moș Nicolae și au învățat un colind dedicat acestuia. 


După ce au aflat "Legenda bradului", povestită de bibliotecară, și simbolul împodobirii bradului, narat de Doina Panaitov, secretar, școlarii au rămas uimiți când au fost înștiințați că Moș Nicolae le-a lăsat în ghetuțele învățătoarei o dedicație, niște mesaje, câteva povești și o bocceluță surpriză. Până și directorul Sorin Cernăianu s-a implicat, citindu-le un text intitulat "Hrănește ceea ce vrei să crească!". 


Realizarea brăduțului sufletelor calde din material textil, de către elevi împreună cu învățătoarea lor, împodobit cu globuțele inscripționate cu numele lor a încheiat ziua de poveste.


Comentează știrea

Radu
8 decembrie 2016
Cata prostie ...

Cand nu exista ratiune prostia si nebunia pun stapanire pe cei cazuti in mintea copiilor . Ridicolul devine o umbrela comoda si ca urmare culpabila pentru mascaricii acestei scoli , candva respectabila . Se pare ca reprezentantul tiganimii din invatamantul constantean , ajuns director , confunda scoala cu cortul bunicului sau , unde se spuneau povesti despre cat de smecheri sunt bronzatii si cat de fraieri sunt romanii ...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7456 secunde