Incidente și accidente pe mări și oceane

277
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidentepemari-1481127896.jpg

Articole recomandate

Pe mega-portcontainerul "Cap San Lorenzo", din Santos (Brazilia), aflat în portul Hamburg Sud, au fost descoperite 225 de kilograme de cocaină, pe data de 5 decembrie 2016. Drogurile erau ascunse într-un container încărcat cu dulciuri din ciocolată, care urma să ajungă la Rotterdam. În același port, pe 26 noiembrie, au fost găsite peste 230 de kilograme de cocaină pe port-containerul "Cap San Artemissio". Ca și în precedentul caz, nimeni de pe "Cap San Lorenzo" nu a fost arestat. Poliția nu a descoperit cum au ajuns drogurile într-un container de marfă, dacă erau în acesta când a fost suit la bord sau au fost ascunse pe drum, înainte de a ajunge în port sau chiar în timpul escalei din Hamburg Sud. Nava a fost reținută pentru anchetă.

v v v

Tancul de produse petroliere "Jo Kiri" a suferit un incendiu în sala mașinilor, în după-amiaza zilei 5 de-cembrie, în timp ce tranzita Canalul Houston. Traficul a fost blocat în timpul operațiunilor de stingere a incendiului, care au durat aproximativ o oră. Apoi, nava a acostat în terminalul Vo Pak, iar traficul pe canal a fost redeschis.

v v v

Bulk carrier-ul "Antaios" a suferit un incendiu în sala mașinilor, în Atlanticul de Sud, în timpul voiajului dinspre Argentina spre Africa de Sud. Daunele provocate de incendiu au dus la pătrunderea apei în sala mașinilor și, drept urmare, nava a emis semnalul de primejdie. Cei 19 membri ai echipajului au fost salvați de nava "Vloc Nsu Inspire", care era în drum spre Cape Town.

v v v

Pe data de 5 decembrie, fregata "INS Betwa", a Marinei indiene a căzut de pe postamenți, în timpul manevrei de ieșire din doc, și s-a răsturnat. 14 membri ai echipajului au fost răniți, iar 2 sunt dați lipsă. Se bănuiește că unul dintre ei a rămas blocat în interiorul fregatei. Nava era în curs de reamenajare într-un doc din Mumbai. "INS Betwa" (F39) este o fregată din clasa Brahmaputra, cu un deplasament de 3.850 de tone, dotată cu rachete, tunuri și torpile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 03 Decembrie 2016
Stire din Economie : Incidente și accidente pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.9504 secunde