Incidente și accidente pe mări și oceane

252
Incidente și accidente pe mări și oceane - incidente-1479399137.jpg

Articole de la același autor

Cargoul de mărfuri generale "Avan-gard", încărcat cu 2.929 tone de îngrășăminte, a eșuat în Tsimlyansk Reservoir, pe fluviul Don, Rusia. Inci-dentul s-a petrecut la marca de la kilometrul 2.728, în timp ce nava se deplasa pe ruta Asrtakhan - Rostov. Nu s-a raportat vreo poluare, iar traficul nu a fost afectat.

v v v

Tancul de produse petroliere "Stela Maris" a anunțat dispariția ofițerului mecanic II, în timp ce se deplasa pe ruta Anvers - Kristiansund, Norvegia. Circumstanțele incidentului sunt necunoscute. Nava a ancorat la Kristiansund, iar poliția norvegiană a declanșat o anchetă, la cererea poliției olandeze, prin intermediul Europol.

v v v

În data de 15 noiembrie, ferry-boat-ul "Dumai Line 3" a eșuat pe o plajă de pe insula Pulau Pedang, Indonezia, Strâmtoarea Malacca. Toți pasagerii au fost evacuați.

v v v

La bordul cargoului de mărfuri ge-nerale "Casanova", ancorat în zona Barranquilla, Columbia, a izbucnit un incendiu în sala mașinilor. Suprastruc-tura navei a fost distrusă de flăcări. Nimeni nu a fost rănit.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Georgios Alexios" a intrat în coliziune cu nava franceză de pescuit "Antaeus", în Canalul Saint-Georges, dintre Marea Britanie și Irlanda. Nava de pescuit a fost deteriorată, dar a reușit să ajungă în portul francez Douamenez, prin propriile forțe.

"Georgios Alexios" și-a reluat călătoria. Nava era în trecere dinspre Drogheda, Irlanda, spre Anvers. Autoritățile din Marea Britanie și Franța au lansat o investigație. Cei cinci membri ai echipajului navei de pescuit sunt în siguranță.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Noiembrie 2016
Stire din Economie : Incidente și accidente  pe mări și oceane
Sâmbătă, 05 Noiembrie 2016
Stire din Economie : Incidente și accidente  pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.545 secunde