Incidente și accidente pe mări și oceane

219
Incidente  și accidente  pe mări și oceane - incidente-1478798770.jpg

Articole de la același autor

În timpul nopții de 9 spre 10 noiembrie Garda de Coastă turcă a reperat o nava suspectă, cargobotul costier "Eniz", în Strâmtoarea Dardanele, în zona de coastă a districtului Eceabat. Nava a fost somată să oprească, dar nu s-a supus ordinului și s-a îndreptat spre mal, unde a eșuat. Garda de Coastă a găsit la bord o mulțime de imigranți ilegali. Se presupune că "Eniz" este implicată în traficul de ființe umane.

v v v

Nava porcontainer "Chang Rong 8" a eșuat în Strâmtoarea Taiwan, lângă Insula Dongjia, în timp ce era în voiaj de la Rizhao spre Haikou. În urma impactului, s-a produs o spărtură în bordaj. Deoarece apa a pătruns în sala mașinilor, s-a solicitat ajutorul. În asistență a fost trimisă nava de salvare "Donghaijiu 116". Cei 16 membrii ai echipajului au fost evacuați.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "Mimoza" a agățat și târât după el o geamandură care era amplasată pe șenalul navigabil din strâmtoarea Kerci. Nava a ancorat în zona de ancoraj a portului Kavkaz, cu geamandura lovind în pupa. Lanțul geamandurii s-a încolăcit pe cârma și elicea navei.

v v v

Cargoul de mărfuri generale "New Lucky III" a rămas în black-out la sud-est de Shanghai, în Marea Galbenă și a intrat în derivă. În ajutor a fost trimisă nava salvator "Donghaijiu 102". Pe data de 9 noiembrie 2016, cargoul a fost luat la remorcă și adus în ape sigure, la sud de Zhoushan, unde a ancorat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 05 Noiembrie 2016
Stire din Economie : Incidente și accidente  pe mări și oceane
Pagina a fost generata in 0.7063 secunde