Povești de dragoste pe ritmuri de jazz

83
Povești de dragoste pe ritmuri de jazz - povestidedragoste-1411144355.jpg

Articole recomandate

Sâmbătă, 20 septembrie, de la ora 21, localul La Historia de Argentina din Constanța găzduiește concertul "Jazz in september", susținut de Mădălina Petre, alături de pianistul Florian Stoica.

"Mădălina Petre și Florian Stoica vor transforma melancolia zilelor de toamnă în cele mai plăcute amintiri melodice. Repertoriul lor format din cunoscute piese de jazz va îmbrăca o zi de septembrie în cele mai intime povești de dragoste", au anunțat organizatorii pe pagina oficială de Facebook a evenimentului.

Mădălina Petre studiază muzica de la vârsta de nouă ani și a frecventat cursurile Universității de Muzică din București și pe cele ale Conservatorului Superior din Trieste, Italia, secția Chitară Clasică. Tehnica vocală a dobândit-o în paralel cu studiul chitarei, experimentând diverse genuri muzicale. Perfecționarea și maturizarea artistei au venit odată cu participarea la diferite programe muzicale, printre acestea numărându-se "Keep an Eye on Summer Jazz School" (Amsterdam), "Festivalul IconArts" (Sibiu), Concertul de Jazz din cadrul Festivalului de Chitară Clasică din Târgu-Mureș.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol umanitar la Casa de cultură
Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Evenimentele culturale  ale săptămânii
Joi, 04 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Concert Bosquito, la Harlequin
Pagina a fost generata in 0.4766 secunde