Pregătirea profesorilor pentru Definitivat

2514
44
Pregătirea profesorilor pentru Definitivat - pregatireaprofesorilor-1469113602.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, la Colegiul Comercial "Carol I", sunt convocați profesorii de limba și lite-ratura română care s-au înscris la Examenul național de definitivare în învățământ.

Întâlnirea are ca scop pregătirea cadrelor didactice care susțin acest examen la disciplina limba și literatura română.

Reamintim că proba scrisă a examenului de Definitivat este programată pe 4 august, rezultatele urmând a fi afișate pe 11 august.

Definitivarea în învățământ poate fi obținută la una dintre specialitățile înscrise pe diplomele pe care candidatul le deține sau la una dintre disciplinele pe care cadrul didactic o poate preda.

Cadrele didactice care promovează examenul dobândesc dreptul de practică în învățământul preuniversitar. Cadrele didac-tice care nu obțin definitivarea în învățământ pot fi angajate în siste-mul național de învățământ preuniversitar numai pe perioadă determinată, cu statut de profesor debutant. Și cu salariu pe măsură! 

Comentează știrea

44 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 
Mihail Stalin
22 iulie 2016
Atentie, ca fac dezvaluiri!

In noaptea asta sunt pusa pe dezvaluiri, ca m-am saturat sa tac. Trebuie sa spun in gura mare ce mi se intampla la scoala mea cu opozitia asta care se tine de capul meu. In primul rand, afirm cu toata taria si responsabilitatea ca nu am nicio vina in toata nebunia asta si n-am facut rau nimanui in viata mea, de-asta nici nu inteleg de ce sunt criticata si mi se cere demisia. Am venit la 28 cu cele mai bune intentii, am dat cu parul in stanga si in dreapta ( unii zic c-am dat cu buzduganul, dar nici chiar asa...), adica sanctiuni, umilinte, denigrare, barfa, jigniri, calificative scazute, oprimare pana aproape de suprimare.....ce mai, metode staliniste....Dar n-am facut rau nimanui in viata mea, ati aflat deja cat sunt de buna! Si dupa toate aceste fapte bune, ce credeti c-am patit, dragi cititori? Nesimtitele si nebunele astea de profesoare de la mine din scoala, care n-au inteles ca le vreau binele au inceput sa-mi faca memorii pe la minister si mi-au adus corpul de control pe cap! Ba au convins si un deputat sa faca interpelare in parlament pe tema faptelor mele bune. Cat rau pot sa faca unii oameni ? Cat de negri pot sa fie la suflet? Si nici acum nu vor sa ma lase in pace sa-mi conduc linistita scoala.....Ce-o fi in capul lor? Li s-a sugerat, li s-a spus si pe sleau ca nu fac bine ce fac.....dar ei nu au capacitatea intelectuala si bunul simt sa inteleaga. Dumneavoastra, cititorii Cuget liber ma intelegeti, nu? Sunt o victima si foarte multi colegi de-ai mei au inteles acest lucru, numai rautățile astea de femei nu! Poate le convinge isj-ul, e singura mea speranta, ca nu mai rezist......Bunatatea nu ma lasa sa ma razbun pe ele, dar pana la urma cred c-o s-o fac si pe-asta, ca n-am incotro!!! Ma voi razbuna crunt, din nou.....dar cu iubire, stiti.....cu blândete marca stan.

Mda,
22 iulie 2016
si pregatirea profesorilor de la DB ptr un nou an scolar cu mama stan

Mămicuța stan, ingerul nostru păzitor ne va feri de rele, ne va face viața frumoasa, asa cum numai ea stie, sa-i dea dumnezeu sănătate ca taaare blândă si impaciuitoare mai este! Cum stie ea să se poarte cu unii dintre noi ( mai ales la inceput, cand are nevoie de sprijinul nostru, că după aia uită si ne dă un șut in fund), cum conduce ea scoala ca un mic drăcușor, pardon dictator.....Te pupăm, mihaela, scumpa noastra dictatoare -directoare - doctor in albinoaie....Abia asteptam noul an scolar sa te vedem din nou, să-ti ascultam minciunelele si povestioarele induiosatoare pâna la lacrimi.... Sau n-or fi minciuni...? Ei, nu conteaza. Mihaiela, suntem cu tine, nu uita! Bazeaza-te pe noi. Ai văzut că nu te lăsam la greu....

Jos, stan!
22 iulie 2016
Sus, stan!

Da, ce sa facem, decat sa o sustinem pe stan ca si pana acum?! Asa cum putem si noi! Ne straduim sa putem mai mult! stan merita toata grija si atentia noastra!!

Răspuns la: si pregatirea profesorilor de la DB ptr un nou an scolar cu mama stan
Adăugat de : Mda,, 22 iulie 2016
Mămicuța stan, ingerul nostru păzitor ne va feri de rele, ne va face viața frumoasa, asa cum numai ea stie, sa-i dea dumnezeu sănătate ca...
ghiocel plăpând
22 iulie 2016
Bravo, șefa!

Aveti perfecta dreptate! Si noi incercam din rasputeri sa dovedim ca sunteti o victima si ca relele sunt ele, cele sapte! Stim ca sunteti nevinovata, ca vreti binele scolii noastre. Dar.....se pare ca din ce in ce mai multi din scoala si in general din mediul scolar incep sa le creada pe ele. Oare de ce? Or fi mai convingatoare, sau minciuna chiar are picioare scurte? Stati linistita doamna Stalin, noi inca va mai sustinem.

Răspuns la: Atentie, ca fac dezvaluiri!
Adăugat de : Mihail Stalin, 22 iulie 2016
In noaptea asta sunt pusa pe dezvaluiri, ca m-am saturat sa tac. Trebuie sa spun in gura mare ce mi se intampla la scoala mea cu opozitia asta care...
un parinte
22 iulie 2016
nerusinarea directoarei stan

dar cu copiii de la 8b ce-a avut nebuna de stan? s-a razbunat pe ei ptr ca i-au dat parintii flit in clasa a 5-a cand nu-si facea orele de germana si a fost diriginta lor 3 saptamani? Era normal ca parintii sa fie nemultumiti, dar nu si-a imaginat nimeni cata ura poate sa aiba in suflet aceasta individa care numai profesoara nu poate fi numita, dar directoare de scoala? Sau ca erau o clasa mai buna decat a fiicei? Ce vina au avut elevii? Patru ani cat au fost in gimnaziu n-a stiut cum sa faca sa-i marginalizeze, sa-i intimideze, sa-i nedreptateasca, sa-i vorbeasca de rau. Nici macar nu le raspundea la salut, nerusinata. Poti s-o numesti pe asta directoare? O neica nimeni care a primit un premiu de la inspectorat ptr servicii pesediste! Si tot se mai tine de scaun cu incapatanare. Crede ea ca-i mai canta multa lume in struna dupa tot ce-a facut.

ISJ
22 iulie 2016
iertati-o ca nu stie ce face

Ne-am dat seama ca aveti dreptate, stimate colege de la Dan Barbilian. Nu putem sa recunoastem acest lucru in plen, dar intelegem perfect situatia.Sfatul nostru este sa incercati sa o iertati pe doamna director Stan pentru greselile repetate si nedreptatile la care v-a supus. A gresit, a gresi e omenesc, numai cine nu munceste nu greseste. Din fericire ptr scoala dumneavoastra si ptr noi, isj , dansa munceste foarte mult. De aceea scoala merge atat de bine si nu exista probleme de ordin financiar, administrativ, etc. Cu resursa umana nu se descurca prea bine doamna director, dar trecem peste acest lucru. Pana la urma ce conteaza- sa mearga bine scoala, sau sa se poarte bine cu angajatii? Oricum am observat la consiliile profesorale si cele de administratie ca foarte multi angajati sunt fericiti, vin cu drag la munca, asa ca nu intelegem de ce nu puteti trece peste orgoliul dumneavoastra ranit. Iertati-o si daca mai greseste veniti la isj sa mai adaugam la dosarul Stan Mihaela- copilul problema alte sesizari. Voi sesizati, noi rezolvam......in stilul nostru. Va monitorizam pana vi se face greata! Altceva nu putem sa facem.....Numirea ptr anul scolar 2016-2017 este deja pregatita. Ce sa facem daca nu avem alti directori mai capabili si mai normali la cap? Si sa faca parte din Corpul de experti in management! E greu....

alt parinte
22 iulie 2016
profil de profesor si director

Am stiut de la inceput ca vom avea necazuri cu stan. Proasta, rea si razbunatoare ! I -am citit profilul.Si s-a dovedit ca asa a fost, fara exagerare.

Răspuns la: nerusinarea directoarei stan
Adăugat de : un parinte, 22 iulie 2016
dar cu copiii de la 8b ce-a avut nebuna de stan? s-a razbunat pe ei ptr ca i-au dat parintii flit in clasa a 5-a cand nu-si facea orele de germana...
Isj, ce tot vrei sa demonstrezi?
22 iulie 2016
Iar ne-o bagati pe stan pe gat?! Rusinicaaa!

O iertam, dar sa scapam de ea, mai draga isj! Daca tot va incapatanati sa ne-o tineti pe cap pe proasta de stan, o sa se duca vestea in toate zarile, o sa duduie televiziunile, de o sa va faceti tot voi de cacao. Noi nu mai avem ce pierde, dar ganditi-va ca nu renuntam! Stiti cazul Godina?! Un om aparent slugarit de altii si de neluat in seama, asa cum ne tratati voi pe noi, a reusit sa faca minuni! Daca el a putut, noi de ce nu?! Stiti voi, inregistrari, hartiute si hartioare, declaratii, alea, alea!!!! Chiar vreti asta? Serios? Ne provocati sa va aratam ce si cat putem? Ok, ok! Voi decideti!

exista o solutie
22 iulie 2016
daca ne-o baga iar pe gât o vomităm!

.....da, si ar mai fi si alte cazuri, unele chiar recente, cum ar fi acela cu viermii din spitalul de arsi. Daca cineva ne crede naivi si fraieri se inseala amarnic. Pana la televiziunile nationale si instanta mai avem DOAR UN PAS! Om fi noi niste doamne iertatoare, dar nici chiar asa. Dragoste cu forta nu se face, stimati inspectori.

Răspuns la: Iar ne-o bagati pe stan pe gat?! Rusinicaaa!
Adăugat de : Isj, ce tot vrei sa demonstrezi?, 22 iulie 2016
O iertam, dar sa scapam de ea, mai draga isj! Daca tot va incapatanati sa ne-o tineti pe cap pe proasta de stan, o sa se duca vestea in toate zarile...
la constanta
22 iulie 2016
copiii maltratati de educatoare ....sunt vinovati!

Cica pe aia mici i-au dus cu duba la audieri! Profesorii de la DB, maltratati de sAtan vor fi si ei condamnati, repudiati public de "cei mari"??? N-ar fi de mirare, doar traim in Tara lui Papura Voda.

44 comentarii. Pagina 1 din 5. Click pe pagina dorită : 1 2 ...5 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6206 secunde