Pregătiri pentru sărbătorirea Sfintei Parascheva

234
Pregătiri pentru sărbătorirea  Sfintei Parascheva - parascheva-1476289643.jpg

Articole de la același autor

Cu prilejul instalării noului preot paroh la biserica Parohiei "Sf. Ștefan" din Constanța (Parcul Gării), în persoana lui Puiu Pavel-Mihail, ieri, ÎPS Teodosie a oficiat Taina Sfântului Maslu la acest locaș de cult.


Mâine, Biserica Ortodoxă o cinstește pe Sfânta Cuvioasă Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, ale cărei moaște se află la Catedrala Mitropolitană din Iași.


Sfânta Parascheva este și ocrotitoarea orașului Năvodari, dar și a celei mai vechi biserici din oraș, cu același hram. Astfel, astăzi, începând cu ora 18, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, va merge alături de preoți, diaconi și credincioși, în tradiționala procesiune de la biserica "Sf. Parascheva" (Zona Kaufland) și se va desfășura pe traseul: str. Constan-ței - biserica "Bunavestire" - str. Mării - str. Frunzelor - str. Rândunelelor - biserica "Sf. Cuv. Parascheva".


Mâine, de sărbătoarea Sfintei Parascheva, ÎPS Teodosie va răspunde invitației ÎPS Teofan, Mitro-politul Moldovei, și va participa la Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Iași, unde are loc cel mai mare pelerinaj ortodox din România. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3283 secunde