Premiera "Cenușăreasa" la "Oleg Danovski"

388
Premiera
În cadrul stagiunii la "Oleg Danovski", compania de balet a T.N.O.B. prezintă sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 19:00 spectacolul în premieră "Cenușăreasa" în regia lui Horațiu Cherecheș.


Cunoscutul balerin al teatrului constănțean se află la a doua experiență regizorală. Prima a fost "Agon", și s-a bucurat de un real succes. Ca elemente de noutate aduse de regizorul Horațiu Cherecheș în celebra "Cenușăreasa", sunt inserțiile de Jules Massenet în muzica lui Sergei Prokofiev. "Baletul se anunță a fi unul deosebit de spectaculos, fascinant, cu note umoristice care va capta atenția spectatorilor. Repetițiile se desfășoară intens, coregraful având-o alături ca asistent de coregrafie pe Monica Cherecheș" ne anunță realizatorii spectacolului.
Soliștii care vor evolua pe poante sunt: Amalia Mândruțiu în rol de Cenușăreasă, Sergiu Dan - Prințul, Eliza Maxim va fi Zâna, Mihai Pâslaru - mama vitregă, Laima Costa și Delia Luca - surorile vitrege, Cezar Buculei - tatăl, iar Ștefan Răuț și Sorin Gâlcă vor dansa în rol de cavaleri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Contesa Maritza" pe scena "Oleg Danovski"
Luni, 17 Septembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Contesa Maritza", la Teatrul Danovski
Pagina a fost generata in 0.3446 secunde