În acest week-end

Trei reprezentații, pe scena Teatrului "Oleg Danovski"

309
Trei reprezentații, pe scena Teatrului

Articole de la același autor

Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski" prezintă sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 19, două reprezentații de operă: "Cavalleria Rusticana" și "Paiațe".


Duminică, 16 septembrie, ora 19, este rândul companiei de balet să urce pe aceeași scenă cu spectacolul "Don Quijote" de Ludwig Minkus. Coregrafia, adaptare a variantei clasice după romanul lui Cervantes, este realizată de Mihai Babușka în colaborare cu scenografa Adriana Urmuzescu. 

Baletul, a cărui premieră a avut loc pe 23 iunie, este unul dinamic, care include foarte multe elemente teatrale și în care accentul este pus pe umor și nu pe tragic. 

Din distribuția spectacolului fac parte: Takahiro Tsubo (Japonia) - Basil, Risa Mochizuki (Japonia) - Kitri, Eliza Maxim - Mercedes, Aliss Tarcea și Amalia Mîndruțiu - Florărese, Ovidiu Lintzmaier - Don Quijote, Cezar Buculei - Sancho Panza, Mihai Pâslaru (debut) - Gamache, Jeonil Yoon (Coreea de Sud) - Toreador, Diana Ionescu - Amo-raș, Cecilia Ursul -Dulcineea, Camelia Radu - Cârciumăreasa și Gelu Râpă - Cârciumar, alături de ansamblul de balet.

Biletele se pot procura de la casa de bilete din incinta teatrului, în seara spectacolului, de la ora 18. Rezervări la telefon 0241 481 460, 0723 882 987. Prețul biletului între 15 și 25 lei, în funcție de locurile din sală.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2492 secunde