Premiera Teatrului pentru copii „Căluțul de mare” se joacă cu casa închisă

194
Premiera Teatrului pentru copii „Căluțul de mare” se joacă cu casa închisă - premieracalutuldemare-1668764595.jpg

Articole de la același autor

La doar câteva luni de la cea mai recentă premieră, a spectacolului „Prințesa care sforăie”, duminică, 20 noiembrie 2022, ora 10.30, Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de mare” îi invită pe micuții spectatori, însoțiți de părinți, bunici și prieteni la o nouă premier, a spectacolului „Jack și vrejul de fasole”,  adaptare după Joseph Jacobs (variantă ce a fost publicată în 1890).

Regia și scenariul sunt semnate de regizorul Gheorghe Balint, cel care, cu multă măiestrie a creionat, într-o variantă modernă povestea lui Jack, băiețelului sărman, dar cu „suflet frumos și bun”, cel care are curajul să creadă și să întoarcă situații de viață, aparent descurajatoare, în avantajul său. Scenografia spectacolului îi aparține Ginei Tărășescu-Jianu. Muzica este coordonată de  bagheta compozitorului Ciprian Manta. Alături de Jack, spectatorii vor face cunoștință cu Mama lui Jack, Văcuța Lola, Negustorul, Căpcăunul, Căpcăuneasa și Găina fermecată.

În spectacolul dedicat etapei de vârstă 3+, copiii îi vor putea revedea pe actorii Rovena Paraschivoi, Daniela Vlad, Claudia Brădescu, Tiberiu Roșu, Cristian Mitescu, Arina Cojocaru și Ion Ciolan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4938 secunde