Sunteți sătui de televizor? Poftiți la spectacolele oferite de teatrele constănțene!

697
Sunteți sătui de televizor? Poftiți la spectacolele oferite de teatrele constănțene! - fondspectacoleweekend-1665770145.jpg

Articole de la același autor

Un nou weekend, o nouă provocare de petrecere a timpului liber în mod cât mai plăcut, pentru a simți cu-adevărat că am rupt ritmul infernal de rapid al zilelor de muncă.

Duminică, 16 octombrie, de la ora 19, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” a programat spectacolul de balet „Cenușăreasa”, o feerie în regia și coregrafia maestrului Horaţiu Cherecheş, pe muzică de Serghei Sergeyevich Prokofiev și Jules Émile Frédéric Massenet.

Soliști: Cătălina Iliescu Debut, Adrian Mihaiu, Mihai Pâslaru, Yuria Soeta, Iguacel Sanchez, Tomonori Sekiguchi debut, Daia Kashiwaba,Marius Marin, Mayu Takahashi.

Premiera spectacolului de balet „Cenușăreasa” a avut loc pe 29 septembrie 2012.

Preț bilet: între 25 lei și 50 lei, în funcție de locul ocupat în sală, 20 lei pentru pensionarii care prezintă talonul de pensie și 10 lei pentru copii, elevi, studenți, pe baza carnetului.

„Dorothy în lumea lui Oz”, după Lyman Frank Baum, spectacol recomandat copiilor cu vârsta de peste 3 ani, se va juca duminică, 16 octombrie, la Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de mare” în dublă reprezentație, de la ora 10 și de la ora 12.

În distribuție: Denisa Iova, Clara Ghiuvelechian, Inga Marcu, Claudia Brădescu, Lică Gherghilescu, Tiberiu Roșu, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Ion Ciolan.

Călătoria lui Dorothy este călătoria fiecăruia dintre noi, copil mare sau mic, care redescoperă, prin jucăriile și jocurile copilăriei, puterea unei minți ascuțite, a unei inimi iubitoare și a curajului. Fetița de 7 ani face trecerea dintre lumea reală și cea fantastică, a lui Oz, prin portalul visului, și oglinda reflectă calitățile Sperietoarei, Soldățelului și Leuțului, Vrăjitorul din Oz fiind vocea Spiritului Bun, care îndeplinește orice dorință. Dintre mesajele poveștii amintim:

-„Acceptă-ți prietenii așa cum sunt, defectele pot deveni calități!”

-„Acasă e cel mai bun loc de pe pământ!”

-„O inimă bună poate schimba lumea!”

-„Permite-ți să visezi, visurile se adeveresc!”

-„Dorințele se îndeplinesc și în realitate!”.

Preț bilet copii: 10 lei. Preț bilet tineret și copii 14+: 15 lei. Pentru copii și pentru însoțitorii lor, prețul este unic (10 lei)!

Tot despre o dublă reprezentație vorbim și la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța, unde duminică, 16 octombrie, Gașca Zurli și Zebra Tony vor prezenta, de la ora 11 și de la ora 15, spectacolul „Superpietonii”, de Mirela Retegan. Publicul va face cunoștință cu cea mai cool zebră, Tony, și povestea ei. „Tony este cea mai prietenoasă zebră din lume, iar rolul ei în viața prietenilor din Gașca Zurli este să-i învețe semnele și regulile de circulație. Zebra Tony se transformă treptat în prietena tuturor copiilor, indiferent de vârstă. Este atât de important să fim atenți la semnele de circulație și să respectăm regulile de circulație și de mers în mașină, iar Tony este cel care îi învață pe copii, într-un mod jucăuș, toate acestea”, transmit organizatorii.

Preț bilet: 40, 90 și 150 lei.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4134 secunde