Ultimele spectacole în aer liber ale Teatrului "Oleg Danovski"

268
Ultimele spectacole în aer liber ale Teatrului

Articole de la același autor

Stagiunea Estivală 2022 a Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” se va încheia duminică, 11 septembrie, urmând ca din 23 septembrie artiștii, dar și publicul să se întoarcă în sala de spectacole. Până atunci, însă, și în acest weekend, în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”, începând cu ora 20:00, vor fi prezentate două spectacole: „Marea și muzica”, (sâmbătă, 3 septembrie) și „Seri de vară în pași de dans” (duminică, 4 septembrie).

Ultimele trei spectacole ale stagiunii estivale, care vor avea loc weekendul viitor, sunt „Musica Sempre Libera” (vineri, 9 septembrie) , „O Sole Mio” (sâmbătă, 10 septembrie”, respectiv „Seri de vară în pași de dans” (duminică, 11 septembrie). Intrarea este liberă.

Stagiunea 2022-2023 va debuta în data de 23.09.2022 și va cuprinde în luna septembrie trei evenimente: Concert Simfonic (vineri, 23 septembrie), „Don Quijote” (duminică, 25 septembrie) și Concert Simfonic (vineri, 30 septembrie). Spectacolele vor avea loc în Sala Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” începând cu ora 19:00. Biletele vor putea fi achiziționate de la Agenția Teatrului începând din data de 20 septembrie 2022 și online pe www.tnobconstanta.ro/bilete începând din data de 29 august 2022.

În luna septembrie, niciun alt spectacol nu va fi prezentat pe scenă în afară de cele menționate anterior, care sunt organizate și susținute de către Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.  



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.417 secunde