Artiștii Teatrului "Oleg Danovski", în spectacol pe scena Operei Naționale București

139
Artiștii Teatrului

Articole de la același autor

Joi, 30 iunie 2022, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” va prezenta opera „Povestirile lui Hoffmann” la Opera Națională București, în cadrul Bucharest Opera Festival.

Aflat la prima ediție, evenimentul este organizat de Opera Națională București în perioada 24 iunie – 2 iulie 2022, ca încununare a evenimentelor prilejuite de stagiunea centenară.

„Prezentăm acest titlu pentru că este ultima noastră premieră de operă din anul 2021, pentru că este un spectacol care nu s-a mai prezentat de mult pe scena bucureșteană și pentru că prin muzică și libret este valoros, antrenant și atractiv.

Povestirile lui Hoffmann sunt greu de crezut, dar nu este oare și viața surprinzătoare? Dovadă este faptul că Teatrul Național de Operă și Balet «Oleg Danovski» din Constanța prezintă acest titlu pe cea mai importantă scenă de operă din România”, a transmis Daniela Vlădescu, directorul teatrului constănțean.

Spectacolul de pe scena bucureșteană îi va avea ca soliști pe Anda Pop (Brașov), Nicoleta Ardelean, Silvia Simionescu, Doru Iftene, Lucia Mihalache, Ana Maria Mladinovici, Mădălin Băldău, Marius Turtoi, Iulian Bratu, Adrian Pîrlea, Silviu Vizan, Marius Eftimie, Cristian Caragea.


În ceea ce privește Stagiunea Estivală 2022, aceasta va continua în primul weekend al lunii iulie în Parcul Teatrului Național de Operă și Balet ”Oleg Danovski” cu două evenimente: „O sole mio” și „Magic Swing”.

Intrarea este liberă. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5761 secunde