Poveștile cu tâlc prind viață la Teatrul „Căluțul de mare”, în acest week-end

204
Poveștile cu tâlc prind viață la Teatrul „Căluțul de mare”, în acest week-end - xspectacolcopii-1663854316.jpg
Pentru acest week-end, Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de mare” a programat o poveste care se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 9 ani.

Duminică, 25 septembrie 2022, de la ora 10.30, copiii sunt așteptați la spectacolul „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani” - adaptare după S. Marsak un spectacol de Mc Ranin și Lică Gherghilescu, pe muzica lui Dumitru Lupu.

În distribuție: Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Alina Manțu, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian.

Văduvă, dar foarte bogată, o pisică de Angora trăiește în lux într-un castel medieval, fiind păzită de bătrânul și credinciosul motan Vasile, în timp ce nepoții ei orfani, doi pisoi sârmani trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost. Lăudăroasă și fudulă peste măsură își invită vecinii la o serată să le arate luxul în care trăiește. Printre invitați se numără: țapul și capra, cocoșul și găina, precum și vecina purcica. După petrecere, impresionați de cele văzute, oaspeții o invită pe pisică să le întoarcă vizita cât mai curând. Urmează o serie de peripeții pe care însă le vor descoperi văzând spectacolul din care cei mici vor învăța că dacă ești bun și generos necondiționat, viața te va răsplăti. 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2317 secunde