Poveștile acestui week-end, la Teatrul „Căluțul de mare”

255
Poveștile acestui week-end, la Teatrul „Căluțul de mare” - xpovestile-1654261787.jpg

Articole de la același autor

Chiar dacă Teatrul pentru Copii și Tineret „Căluțul de Mare” s-a aflat, cu spectacolul „Dorothy în lumea lui Oz”, în deplasare la Brașov, la Festivalul Internațional de Teatru Pentru Copii „Arlechino” - Caravana Poveștilor, ajuns la ediția a VII-a, la sediul instituției constănțene Ziua Copilului a fost sărbătorită cu două evenimente ce i-au făcut fericiți pe micii spectatori.

Pe lângă spectacolul programat a avut loc și lansarea expoziției de pictură dedicate universului copilăriei, sugestiv intitulată „Zâmbete de copii”. Desenele și picturile realizate de preșcolarii Grădiniței cu program prelungit nr. 37, de elevii Școlii Gimnaziale nr. 18 „Jean Bart”, dar și de preșcolarii și elevii Școlii „Sfinții Martiri Brâncoveni” pot fi vizionate și în acest week-end.

Când micuții spectatori sunt așteptați la sediul Teatrului „Căluțul de Mare” la două spectacole din repertoriul curent al instituției, recomandate pentru etapa de vârstă 3+.

Sâmbătă, 4 iunie, de la ora 10.30, din distribuția spectacolului „Fata babei și fata moșneagului” fac parte Rovena Paraschivoi/ Daniel Minciună, Ion Ciolan/ Clara Ghiuvelechian, Claudia Brădescu/Tiberiu Roșu, Daniela Vlad, Grațian Prisacariu. Duminică, 5 iunie, tot de la ora 10.30, „Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani” va prinde… viață, datorită actorilor Rovena Paraschivoi, Ion Ciolan, Andrei Stroescu, Daniel Minciună, Claudia Brădescu, Alina Manțu, Tiberiu Roșu, Clara Ghiuvelechian. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5195 secunde