Iată care sunt cele trei spectacole ce încheie luna lui Prier pe scenele constănțene

216
Iată care sunt cele trei spectacole ce încheie luna lui Prier pe scenele constănțene - fondspectacole-1651252937.jpg

Articole de la același autor

În acest final de săptămână și de lună, Teatrul Național de Operă și Balet „Oleg Danovski” a programat opera în trei acte „Rigoletto”, de Giuseppe Verdi.



Sâmbătă, 30 aprilie 2022, de la ora 19.00, melomanii sunt poftiți să ia loc în fotoliile teatrului pentru a urmări adaptarea după piesa „Regele se amuză” de Victor Hugo, pe libretul lui Francesco Maria Piave. Premiera operei a avut loc la 11 martie 1851, la Teatro La Fenice din Veneția. Locul și perioada acțiunii: Mantova (Italia), în secolul al XVI-lea.

Soliști: Vasile Chișiu (București), Laura Eftimie, Paul Lungu (București), Constantin Acsinte, Lucia Mihalache, Gabriela Dobre, Marius Eftimie, Laurențiu Severin, Andrei Băican, Iulian Bratu, Ionela Duma, Iulia Stănei, Octavian Minea. Regia artistică: Emil Strugaru. Scenografia: Grigore Gorduz. Coregrafia: Fănică Lupu-Liești. Biletele se pot achiziționa de la Agenția Teatrului și online. Info bilete și Agenție pe www.tnobconstanta.ro/bilete

Teatrul de Stat a programat sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Studio, comedia romantică „Desculț în parc” de Neil Simon, regia Liviu Manolache, scenografia Gina Tărășescu Jianu. În distribuție Nina Udrescu, Florina Stănculeţ, Tani Ștefu, Liviu Manolache, Cosmin Mihale.


O poveste de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea. Cei aflați la începutul căsniciei vor rezona cu dificultățile pe care tinerii le întâmpină, iar cei care au renunțat la dragoste vor vedea că întâlnirile fericite pot apărea chiar și în a doua jumătate a vieții și pot răscoli sentimente uitate.

Bilete pentru cele două reprezentații pot fi achiziționate la Sala Studio a Teatrului de Stat Constanța, din strada Ion Lahovari nr. 2A, între orele 11:00 – 19:00, dar și online, pe platforma MyStage.

Iar Teatrul pentru copii și tineret „Căluțul de mare” așteaptă spectatorii săi speciali, de peste 5 ani, sâmbătă, 30 aprilie, de la ora 10.30, dar și de la ora 12.00, să vizioneze povestea „Cenușăreasa”, după Charles Perrault, în regia și scenariul lui Daniel Stanciu. Scenografia: Carmencita Brojboiu. Consultant mânuire păpuși: Aneta Forna Christu

În distribuție: Denisa Iova, Emanuel Cristoiu/Lică Gherghilescu, Clara Ghiuvelechian, Cătălina Oțeleanu, Claudia Brădescu, Daniel Minciună, Sergiu Bucur, Grațian Prisacariu, Ion Ciolan, Arina Cojocaru, Andrei Stroescu, Alina Manțu.

Biletele se pot achiziționa numai de la sediul teatrului, cu precizarea că pentru spectacolul de la ora 10.30 biletele s-au epuizat încă de săptămâna trecută.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6362 secunde