Când are loc a treia avanpremieră a spectacolului ”Îndoiala”

266
Când are loc a treia avanpremieră a spectacolului ”Îndoiala” - xavanpremieraindoiala-1649941033.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 15 aprilie, de la ora 19:00, Teatrul de Stat Constanța a programat, la Sala Studio, cea de-a treia avanpremieră a spectacolului „Îndoiala”, de John Patrick Shanley, traducere: Eugen Gyemant, în regia Dianei Mititelu.

Tânăra regizoare Diana Mititelu a câștigat anul trecut Premiul UNITER pentru debut, cu spectacolul „Jocuri în curtea din spate” de Edna Mazya, montat tot la Teatrul de Stat Constanța.

De această dată, regizoarea și-a îndreptat atenția asupra unui text al dramaturgului și regizorului american de origine irlandeză John Patrick Shanley, piesa „Îndoiala”, laureată, în 2005, a Premiului Pulitzer și a Premiului Tony. Piesa a devenit și mai cunoscută în 2008, când a fost ecranizată, în regia autorului, cu o distribuție de excepție: Meryl Streep, Philip Seymour Hoffman, Amy Adams și Viola Davis, primind mai multe nominalizări pentru Premiile Oscar.

În distribuţie: Părintele Brendan Flynn: Iulian Enache; Sora Aloysius Beauvier: Dana Dumitrescu; Sora James: Cristiana Luca; Doamna Muller: Laura Iordan Adrian.

Premiera urmează să aibă loc sâmbătă, 16 aprilie, de la ora 19.

Biletele se pot procura de la sediul Sălii Studio, din strada Lahovari nr. 2A sau pe platforma Mystage.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3718 secunde